JojoBlog

Rozbité brýle

Rozbili jste někdy někomu brýle? Mě se to jednou povedlo. Asi před měsícem, když jsme měli tělocvik ve škole a hráli jsme vybijenou, jsem jednu holku trefil do hlavy a brýle ji spadli na zem a vypadlo sklíčko. Nevěděl jsem co dělat, ale pak za mnou přišla o přestávce a řekla, že jí rodiče budou kupovat nové brýle. Byl jsem za to rád, ale i tak jsem se cítil provinile. O asi týden pozdeji jsem zase trefil kluka s brýlemi, ale naštěstí se mu nic nestalo. Jen ho potom celý den bolel nos, ale naštěstí nic vážnějšího. O další týden později jsme zase hráli basketbal. Tentokrát mi to karma vrátila a když jsem se rozeběhl k míči, jedna holka mě škrábla svýma dlouhýma drápama. Takže další dva týdny jsem chodil se škrábancem na obličeji a mám ho až do teď. Není už sice tolik vidět, ale pořád mi to vadí. To se stalo i mýmu kámošovi, ale na obědě. Byl zrovna guláš a když si šel pro další rohlík, kluk z jiné třídy ho tam nechtěl pustit. Vím, že se nemají rádi, ale tohle. Ten kluk ho nějakým způsobem škrábl zase na obličej. Akorát jemu ten škrábanc jde vidět i teď. 

Doufám, že se tenhle příběh líbil a že jste se aspoň trochu pobavili. Hlavně dávejte pozor na karmu a dávejte pozor na vaše spolužáky s brýlemi. 

Mějte se krásně a,  Ahoj. 

Komentáře

DameofdeathVIP(ANIME!)

Dávej si pozor na interpunkci, shodu podmětu s přísudkem a taky překlepy. Tvůj článek by mohl být zpracován možná i o něco přehledněji a věřím, že by ses dokázal i trochu více rozepsat, ale to jsou už asi jen maličkosti...

DameofdeathTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.