Můj psí kvíz
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Frizzle Fraz
Hra - Frizzle Fraz
Video se načítá
Violetta At The Dentist
Hra - Violetta At The Dentist
Video se načítá
Epic Coaster
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Pony Care
Hra - Pony Care
Video se načítá
 

Já Eva

Nová osoba

Ahojky,

Vítám Vás u mého blogu, a jdeme rovnou na to!!!


Můj život by byl perfektní jen já a táta, inu ale nic není perfektní. Táta si našel novou přítelkyni. Dneska s ní jdeme na oběd, ještě jsem ji neviděla a táta říkal že prý má dceru, tu jsem ještě taky neviděla a ani po tom nijak moc netoužím. No nic musím se jít obléct (PS: stále potřebuji poradit jak se sem dávají ty fotky tak prosím o pomoc). To znamená že budu mít sourozence :( nechci sourozence ani macechu, budu jak Popelka - táta se s ní ožení, pak umře a jí a její dceři budu muset sloužit. To snad né.                                      ,,Tak nasedej" řekl mi táta ,,A opravdu se sní musí seznámit tati?" zeptala jsem se zkroušeně ,,Jo, stejně by k nám někdy šla na návštěvu i se Sabinkou." WTF?! Kdo je Sabinka?!                                             ,, Kdo je ,,Sabinka" tati?"                                                                                                                                ,,To je její dcera jak už jsem Ti říkal" To snad né.                                                                                           ,,Kolik je jí let?"                                                                                                                                               ,, Stejně jako Tobě - 12." ale né - Popelka byla taky stejně stará jako její sestry.                                             ,,Aha."                                                                                                                                                        ,,Už jsme tady."oznámil mi radostně táta.                                                                  

 ,,Achjo."    ,,Nech toho." napomenul mě táta 

,, Ahoj zlato." políbil táta svoji novou přítelkyni, která mu pozdrav i polibek opětovala ,,Tohle je moje dcera Evička,, pokračovala táta ,,Ahoj Evi" podala mi ruku macecha ,,Dobrý den" odpověděla jsem a potřásly jsme si rukama ,,Budeme si snad tykat ne?" navrhla mi ,,Edita." fajn na toto riziko přistoupím ,,Eva" vypadá celkem v pohodě ale její dcera ne, její dcera je nalíčená a nafintěná ,,Tohle je Sabinka."                                 Po dlouhém seznamování jsme konečně usedli do restaurace, ta její dcera si dal nějaké drahé dietní jídlo a mojito a já svíčkovou a coca-colu ,,Když se budeš pořád takhle přejídat budeš jak soudek." poznamenala Sabina ,,Ale já sportuju, a i tak jsem hubenější než Ty." odseknu jí ,,No dovol, já se snažím být milá" usmála se na mě ,,Tak já se pokusím být milá taky." zašklebím se na ni. V našem rozhovoru se dozvídám mže chodí cvičit yogu, chodí do baletu, zpívá a na YT dělá videa o líčení. Až ji malinko pozměním bude fajn. 


O měsíc později jsem se dozvěděla že se k nám budou stěhovat :O , a Sabina bude mít pokoj se mnou. Takže už u nás bydlí a aby to nestačilo, Sabina se mnou chodí do třídy a má kluka :D,


O rok později, a teď si ji chce táta brát :o :(. Když se vzali začali jsme prožívat takové ty rodinné okamžiky a já jsem najednou zase zjistila že mít rodinu a sourozence je báječné.

Takže vy kdo toto máte tak si toho važte, protože je rodina je hodně cenná věc. Já ji teď taky mám a i když se někdy nepohodneme je to super.


Tak ahoj, Vaše Eva





Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.