Get Married Test
Hra - Get Married Test
Video se načítá
Frizzle Fraz
Hra - Frizzle Fraz
Video se načítá
My Dolphin Show 2
Hra - My Dolphin Show 2
Video se načítá
 

Já Eva

Love Story

Ahojky lidi! 

Vítám Vás po mega dlouhé době na svém blogu :D. Popravdě jsem v posledních čtyřech měsících moc na tuhle stránku nechodila...

Jen tak na úvod, tohle bude příběh tak trochu podle pravdy, protože jsem něco takového nedávno zažila, ale už jsem z toho venku. Jo a holky, nenechte si zničit život kvůli klukovi!



Právě jdu domů s kamarádkou Simčou a jen tak si povídáme, nebo spíš ona povídá - já spíš přemýšlím o Dominikovi z naší třídy. Dneska mi řekl že mi to sluší, hned Vám tu krásnou chvilku řeknu. Byla jsem ve třídě a Simča byla zrovna na chodbě. Dominik tam přišel se svou partičkou a zakřičel na mě ,,Héj, dneska Ti to sluší!" Jsem si jistá že jsem zrudla jak rajče. Dominik se mi hrozně líbí, je hrozně hodnej a milej a hezkej. Prostě dokonalej kluk.

Ach jo, další den školy ale bude tam Dominik, takže ten den nebude zas tak hroznej. Ve škole jsem to nějak přežila. Jak jsem šla domů, tentokrát sama, Dominik mě doběhl ,,Ahoj" řekl ,,Ahoj" odpověděla jsem ,,Nechceš jít dneska ven?" zeptal se ,,Ok, v kolik, kde?" odpověděla jsem otázkou ,,Tak já na Tebe ve tři zazvoním" navrhl ,,Tak jo" zase jsem si jistá že jsem zrudla ,,Hele nebude Ti vadit když s sebou vezmu Nelu? Musím ji hlídat" Nela je jeho mladší sestra má asi čtyři měsíce ,,To bude super, zatím jsi mi ji ukazoval jen na fotce" rozzářila jsem se. ,,Tak ve tři ahoj" řekl a zabočil domů. Byla jsem hrozně šťastná a už jsem se nemohla dočkat třetí hodiny.

Ve tři u nás opravdu zazvonil a měl se sebou i Nelinku, je fakt sladká. Procházeli jsme se tak a povídali jsem si o všem možném (byla jsem v sedmém nebi). Najednou se zastavil vzal mě za ruku a řekl mi že se mu líbím a políbil mě! ,,Takže teď spolu chodíme?" zeptala jsem se ,,Jo" odpověděl. Pak už jsme šli celou cestu ruku v ruce. Pak mě zase doprovodil domů a dal mi pusu. Tenhle vztah se mi fakt začínal líbit, každej den jsme spolu chodili ze školy, minimálně 4x týdně jsme spolu chodili ven a bylo to fakt krásný, myslím že Simča fakt trochu žárlila, protože jsem se jí teď tolik nevěnovala, ale to je jedno, Dominik u mě teď byl na 1. místě. Dokonce si i pamatoval moje narozeniny.

Chodili jsme spolu zatím 3 měsíce. Ale pak byl on, jeho kamarád Dan a jedna holka z naší třídy Klára spolu venku, což mě celkem naštvalo ale Dominik mě ujistil že se nic nestalo. Pak jsem ale v těláku zaslechla jak se Klára baví se svou nejlepší kámoškou Lindou ,,Ty jo, včera to bylo fakt super, Dan tam nepřišel takže jsem měla Dominika jen pro sebe hodně jsme si povídali, říkal mi že jsem fajn a že je se mnou sranda" povídala Klára ,,Tak už mě nenapínej co se stalo?" vykřikla nedočkavá Linda ,,Dobře, dobře... Líbali jsme se!" vykřikla Klára a mě bodlo u srdce, ta příšerná bolest a úzkost a vztek co ve mně teď byl, ty pocity byli příšerné. ,,Tak to už asi s Emmou nechodí" uchechtla se Linda. Začala jsem utíkat na záchod. Přes zaslzené oči už skoro nic neviděla a tak jsem vrazila do Michala (z béčka) ,,Co je?" zeptal se mě, teď už jsem se rozbrečela úplně ,,Dobrý jen se vybreč a hlavně mi řekni co se stalo" řekl mi Michal a jako můj velice dobrý kamarád mě objal ,,Díky, obětí jsem potřebovala" řekla jsem ale ještě jsem pořád vzlykala. Pověděla jsem mu všechno ,,To je ale hajzl" řekl Michal ,,Co budeš dělat?" zeptal se mě ,,Nevím hlavně se s ním musím rozejít" konstatovala jsem ,,To musíš" souhlasil Michal. Hned jsem šla za Dominikem ,,Ty idote, ty děvkaři, ta hajzle. Nenávidím Tě!!!" zařvala jsem na něj a kopla mezi nohy ,,Běž si za Klárou!" a odešla jsem. ,,Počkej" řekl Dominik ,,Vysvětlím Ti to" řekl ,,Nakašli si, nějak nemám potřebu Tě poslouchat, mezi námi je konec. Navždycky!" A šla jsem pryč.

Pořád mi pak volal ale už mi to bylo jedno. Hodně jsem teď byla s Michalem a s ním jsem si byla jistá že jsem s někým komu můžu věřit. S Dominikem jsme před naším vztahem byli celkem dobří kámoši, ale to už teď nikdy nebudem. A s Michalem jsem nechodila ale stal se z něj můj nejlepší kamarád a Simča zas moje nejlepší kámoška, musela jsem jí teď vynahradit, jak jsem byla s Dominikem a ji zanedbávala. Ta velká rána v srdci po Dominika se díky těm Michalovi a Simči začala rychle zacelovat.


Zazvonil zvonec a pohádky je konec...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.