Ariel's Princess Spell
Hra - Ariel's Princess Spell
Video se načítá
Rachels Kitchen Grandprix Cake
Hra - Rachels Kitchen Grandprix Cake
Video se načítá
Spongebob Slammin Slagger
Hra - Spongebob Slammin Slagger
Video se načítá
Archery
Hra - Archery
Video se načítá
Barbie Haircuts Creator
Hra - Barbie Haircuts Creator
Video se načítá
Element of Earth
Hra - Element of Earth
Video se načítá
Nerdy Girl Makeover
Hra - Nerdy Girl Makeover
Video se načítá
One Direction Makeover
Hra - One Direction Makeover
Video se načítá
Crash
Hra - Crash
Video se načítá
Apple Season
Hra - Apple Season
Video se načítá
 

HPD časopis

Časopis HPD - Něco o nás

Vítáme všechny čtenářky u nového časopisu Hpd!

 

Tento časopis píší Hpd bloggerky a dnes se vám všem představí. Řeknou vám svou rubriku, o čem budou psát a co od nich můžete čekat.

Dále vám také dáme jedinečnou možnost přidat se k nám a psát s námi! Jsou volná tři místa, tak se nezapomeňte ozvat.



    







Něco o nás:




Josefa

Zdravím všechny živé bytosti,  

Já jsem Josefa a v tomto časopise budu psát rubriku o nadpřirozenu, creepypastách a celkově o strašidelných tématech. Doufám že se vám má rubrika bude líbit. V dalším díle si pro vás připravím menší creepypastu. Tak tedy příští pátek, budu se na vás těšit. 

 


 

KETRINKA1

Zdravím! Nejspíše mě tady znáte pod pseudonymem "Ketrinka", ale můžete mi říkat Ket nebo Kattie. Jsem hrozně ráda, že můžu být součástí tohoto časopisu a mít v něm svou rubriku, a to rubriku Recepty. V mých článcích se můžete těšit na různé recepty, rady a tipy ohledně vaření, speciály se zajímavostmi o jídle a podobně. Doufám, že se vám mé články budou líbit a že si jejich čtení užijete stejně tak, jako já psaní. A tady bych to už mohla utnout, ostatně, více se dozvíte v mém prvním článku.

- Kattie


 


Sagka

Ahoj, jsem náctiletá blogerka Sagka, která pro vás bude psát rubriku Rady a tipy. Můžete se těšit na mnoho rad a tipů z různých oblastí. Vše, co budu psát, vychází z mé vlastní zkušenosti a mám to vyzkoušené a ověřené. Snad se vám budou moje články a má rubrika líbit a těšte se v dalším čísle časopisu, kde vyjde jak můj článek, tak i spousta dalších článků od našich blogerek.


 

 

 

Bellavilla

Zdravím všechny naše čtenářky!

Psaním tohoto časopisu se mi splnil sen, takže děkuji moc dívkám, které mi ho pomohly zrealizovat:

Belanii333. Simce39, Ketrince1, Josefě ( která mi dala nápad tohle udělat), Felicity, Andy44 a také naší Sagce. Děkuji Vám, holky. Jste skvělé.

Já mám v časopise na starost organizaci a komunikaci mezi blogerkami. Také rozděluji týdenní téma a mám za celý časopis zodpovědnost, takže pokud se vám něco nebude líbit, obraťte se prosím na mne.

Popřípadě budu v časopise dělat menší soutěže, hry a názory čtenářek. 

Děkuji vám, čtenářky. =D

Bellavilla


 

 Felicity

Zdravím všechny, tady Felicity. Nejspíš mě znáte, proto není nutné se nějak zdlouhavě představovat. Jsem ráda že můžu být součástí tohoto projektu. A také jsem ráda že na mne zbylo téma, o které se zajímám, a to je móda. Prvních pár částí časopisu nebudou v mé rubrice obrázky, za což se omlouvám, nemám totiž dostupný počítač. Takže... co říct... snad se vám bude líbit má rubrika a stejně tak rubriky ostatních holek... Sayonara (to jsem si nemohla odpustit :D)


 

 


Simka 39


Ahoj, já jsem Simka, a v tomto časopisu budu mít na starost rubriku citáty a hry. Na co se můžete těšit v rubrice citáty? V každém čísle na vás bude čekat 10 citátů, a v každém 5 čísle bude speciál!


Ve hrách se chci především zaměřit na The Sims 4 (mám připraveno mnoho článků na toto téma). Vysvětlím vám svou novou výzvu "Color Challenge". Bude vám také překládat různé další challenge.


No, doufám že se vám aspoň trochu budou moje články líbit, a především chci ještě poděkovat Bellaville, že mohu být součástí časopisu :). Moc mě bude bavit psát pro vás tyto články, a doufám, že zase vás budou moje články bavit číst!


U dalšího čísla AHOJ!


*** Sim ***







Andy44

Ahoj! Jmenuji se Andy. Strašně moc bych chtěla poděkovat (hlavně Bellaville), že můžu být součástí tohoto projektu. V mých článcích si budete moci přečíst o inpretentech, kteří nejsou tolik známí nebo o těch, co udělali něco vyznamného, např. pro svoje fanoušky. Poté pro vás sestavím playlist týdne a vypíši, kteří zpěváci mají ten týden narozeniny.

Andy





Belania333

Ahoj, mé jméno je Belania. Jsem vděčná, že se můžu podílet na úžasném projektu jako je tento s pohodovými lidmi. Moje rubrika v časopise se týká krásy a nehtů. Můžete se těšit na spoustu nailartů, make-up nápadů a kosmetických recenzí. Doufám, že vás pobavím stejně dobře, jako ostatní.

~ Belania ♥



 A co dál? =)

Hpd časopis bude vycházet každý pátek, očekávejte od nás tedy tyto rubriky, ale i mnoho dalšího! Můžete se těšit na různé soutěže, hry a odkrytá tajemství! Také budeme dělat exkluzivní rozhovory a budeme mít vždy nějakého VIP hosta! -Třeba to budeš právě ty! Co pro to stačí udělat? Začít sledovat náš časopis, hodnotit jednotlivá vydání, komentovat a odpovědět na otázku týdne!

 

Děkujeme všem blogerkám, které s námi píšou.

 

Poděkování patří ale hlavně vám, naše čtenářky!

Váš HPD časopis!



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.