Angry Gran Run: Grannywood
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Magazine Styler
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Emo Party Prep
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Crash
Hra - Crash
Video se načítá
Air Voltar
Hra - Air Voltar
Video se načítá
Frozen Sisters In Disneyland
Hra - Frozen Sisters In Disneyland
Video se načítá
Goddess Scene Maker
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Apple Season
Hra - Apple Season
Video se načítá
Unfair Mario
Hra - Unfair Mario
Video se načítá
Ball Hunt
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Style Kaya's Phone
Hra - Style Kaya's Phone
Video se načítá
1 on 1 Soccer
Hra - 1 on 1 Soccer
Video se načítá
Disney's Got Talent
Hra - Disney's Got Talent
Video se načítá
ClickPLAY 3
Hra - ClickPLAY 3
Video se načítá
Ninja Slash
Hra - Ninja Slash
Video se načítá
Smoothie Quiz
Hra - Smoothie Quiz
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
Cute Baby
Hra - Cute Baby
Video se načítá
 

HPD časopis

HPD časopis - léto a prázdniny (2. část)

RADY A TIPY 

Ahoj,

Léto je sice v plném proudu, ale vy nemáte domluvený žádný tábor, brigádu ani dovolenou? Nebo už váš tábor proběhl a teď nevíte, co dělat? V dnešním čísle časopisu vám poradím pár tipů.



1. Kamarádi


Když nevíte co by, nejjednodušší je domluvit se s vašimi kamarády. Když nemáte nápad vy, určitě ho budou mít vaši přátelé.

Úplně nejlepší je, pokud by se vám podařilo domluvit nějakou akci, kam půjdete všichni společně a kde potkáte lidi, které byste jinak o prázdninách neviděli. Třeba akci za účelem oslavy narozenin, společné spaní pod širákem, v chatě nebo stanování.





2. Festivaly, kultura


K létu neodmyslitelně patří festivaly. Tato zábava je také spíš pro starší, ale i vy mladší můžete přemluvit rodiče a jet na festival s nimi. A nemusí to být jenom festival, jakákoli hudební akce bývá fajn a v létě je výhodou, že bývá teplo a proto se tyto akce můžou konat venku na čerstvém vzduchu, kam se vejde hodně lidí a není tam zadýcháno.

Za kulturou můžete jít i jinam. Třeba do divadla nebo kina. Ale stoprocentně musíte alespoň jednou za léto navštívit letní kino a vychutnat si venkovní promítání po setmění.

Anebo navštivte hrady a zámky. Pozor, některé hrady a zámky mají v pondělí zavřeno!





3. Venkovní aktivity


V létě bývá dost často hezky a teplo, takže je ideální trávit volný čas venku.

Při horkých dnech byste určitě neměli zapomenout navštívit venkovní koupaliště. A pokud není v blízkosti vašeho bydliště přímo koupaliště, určitě tam máte nějaký rybník nebo jezero, kam si můžete jít zaplavat.

A co vodní turistika? Kanoe, rafty, vodní lyže, surfování... v dnešní době už toho existuje tolik!

Při příjemných 20°C můžete vyjet na výlet na kolo, in-line, koloběžky nebo se prostě projděte pěšky. Najděte si nějaké pěkné místo, vyhledejte cyklotrasy nebo turistické trasy a vydejte se poznávat přírodu.

O prázdninách si můžete také naplánovat poznávání měst. Můžou to být jak města v cizině a to, co je na nich pěkného a typického, ale i města v Česku stojí za to vidět.

I ve vašem městě se toho dá určitě mnoho podniknout. Podívejte se, co se zrovna děje, jestli je nějaká akcička... Pokud se ve vašem okolí nachází les s borůvčím, vemte si krabičku a nasbírejte borůvky. Ale i obyčejná procházka městem na zmrzlinu, na nákup, do knihovny... a zpátky dělá divy.

Co třeba něco, co neděláte každý den? Lanové centrum, bobová dráha, horolezectví, let balónem, jóga v přírodě, paragliding... určitě toho vymyslíte mnoho.






4. Domácí aktivity


Zrovna prší? To se holt nedá nic dělat, budete muset zůstat doma. Ale i tak se toho dá mnoho dělat.

Udělejte to, co přes školní rok odkládáte. Začněte tím, že si uklidíte školní potřeby a sešity z minulého školního roku a napíšete si seznam věcí, které potřebujete koupit. Předpřipravte se tak na ten příští školní rok, ušetří vám to mnoho času v září.

Ukliďte si v pokojíčku a přeberte staré věci, které nepoužíváte. Nebojte se je vyhodit do popelnice a udělat si pořádek ve věcech, které potřebujete často.

Pomozte v domácnosti. Mamka vám bude moc vděčná, když vyluxujete, utřete prach, zalijete květiny, umyjete nádobí, podlahu nebo něco uvaříte či upečete.



Tak co, už víte, co budete dneska dělat?

Sagka




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



HUDBA 

Zara Larsson je švédská popová zpěvačka. Narodila se 16. 12. 1997 ve Stockholmu. Svoji kariéru začala velmi brzy, a to už va svých 10 letech. Proto také patří mezi největší teenager talenty (Teen Stars). 

V roce 2008 se zúčastnila švédské pěvecké soutěže Talang (švedská verze britské soutěže Got Talent), kde zpívala tři písně,Greatest Love Of All, One Moment In Time a My Heart Will Go On. Nejúspěšnější z těchto písní byla My Heart Will Go On. V roce 2012 se jí konečně podařilo vydat její první album s názvem Introducing. Ze všech pěti písniček se stala nejúspěšnější písnička Uncover (je i v playlistu týdne). 5. července 2013 vydala svoje druhé album s nesoucí název Allow Me To Reintroduce Myself, na kterém se nachází také pět skladeb. Žádná z těchto písniček se však nedočkala moc velkého úspěchu. V roce 2014, 1. října vydala další albu, které nazvala 1. Její písnička Lush life, kterou vydala 5. června 2017, se stala druhou TOP písničkou ve Švédsku, také se umístila v TOP 5 v Norsku i Dánsku a ve Finsku se umístila v TOP 10. Tady začinal její velký úspěch. Zara už dostala mnoho ocenění, nejvýznamější je z roku 2017, a to Grammis za umělce roku. Dále získala ocenění, Kids Choice Awards v roce 2016, MTV Europe Music Awards také v roce 2016 nebo P3 Guld znovu v roce 2016. Mezi její nejznámější písničky patří: Uncover, Lush Life, Ain´t My Fault, So Good nebo Never Forget You, kterou nazpívala s britským zpěvákem MNEKem.






Playlist týdne

Zara Larsson - Uncover (pop)

Roxette - I Don´t Want To Get Hurt (pop)

Haschak sisters – When A Girl Likes A Boy (pop)

Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk (pop)

Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe (pop)

ABBA – Voulez-Vous (pop)

The Rembrandts - I´ll Be There For You (rock´n´roll)


  

Narozeniny 

3. 8. - James Hetfield - Americký zpěvák a kytarista, spoluzakladatel kapely Metallica. Sice už měl narozeniny, oslvil 54 let, ale i tak, Všechno nejlepší!



6. 8. - Geri Halliwell - Anglická zpěvačka, textařka, herečka, bývalá členka dívčí kapely Spice Girls. V neděli oslaví 45. narozeniny, Všechno nejlepší!



8. 8. - Shawn Mendes - Kanadský sólový zpěvák, začal kriéru v roce 2013. Toto úterý oslaví 19 let, Všechno nejlepší!





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

HRY



TS4 - Cheaty - LEKCE 1


Ještě před tím, než jakýkoli cheat použiješ, zmáčkni CTRL + SHIFT + C a do té tabulky napiš "testingcheats true". Stiskni ENTER, a můžeš začít tyto cheaty používat.




bb.moveobjectsUmožňuje spojování a překrývání dvou a více objektů



bb.ignoregameplayunlocksentitlementOdemkne všechny kariérní odměny



SHIFT + ] - Zvětší velikost objektů



kachingPřidá 1,000 Simoleonů hrané domácnosti



rosebudPřidá 1,000 Simoleonů hrané domácnosti



motherlode - Přidá 50,000 Simoleonů hrané domácnosti





Doufám, že sem vám pomohla! Dnes jsem použila celkem známé a jednoduché cheaty, které se nejspíš budou každému kdo hraje TS4 hodit :).


Máš na mě otázku? Nerozumíš něčemu, či Ti nějaká informace není jasná? Napiš mi do zpráv!


***Sim***


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CITÁTY 


"Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád."
(Elbert Hubbard)

"Falešný přítel je horší, než nepřítel, protože nepříteli se vyhýbáš, kdežto příteli věříš."
(Lev Nikolajevič Tolstoj)

"Přítel není ten, kdo tě polituje, přítel je ten, kdo ti pomůže."
(Neznámý autor)

"Přátelství - to nejcennější, co člověk může získat."

(Jaroslav Foglar)

"Kdo opustí smutného přítele, není hoden, aby se někdy dělil s jeho radostí."
(Gaius Valerius Catullus)

"Přátelé jsou jako andělé, kteří tě zdvihnou, když naše křídla zapomenou létat."
(Neznámý autor)

"Objevíš-li nové přátele, nezapomeň na ty staré."
(Erasmus Rotterdamský)

"Pravé přátelství je rostlinka, která roste pomalu, musí podstoupit a vydržet mnohé rány a nepřízně osudu, než si zaslouží své jméno."
(George Washington)

"Štěstí přátele získává, neštěstí prověřuje."
(Seneca)

"Skutečná přátelství jsou věčná."
(Marcus Tullius Cicero)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


Děkujeme, že jste to dočetly až sem! Doufáme že se vám první díl našeho časopisu líbí. Určitě nám napište jaké další články byste z dané rubriky chtěly!


Děkujeme za všechny ohlasy, nashledanou u dalšího čísla časopisu.


P.S. Omlouváme se, že druhá část časopisu vyšla dříve, než ta první. Nějak se nám porouchalo vydávání, či co, ale věřte, že příště už se to nestane. : )

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.