HarryLover

Věci které nechápu

Ahojky moji mírumilovní přátelé, vítejte u nového článku!♥


Věci které nechápu, je toho víc, ale tady bych se chtěla zaměřit na jednu věc. Tak jdeme nato! :)


 - Jak většina lidí reaguje na emo 

Tuto věc nedokážu pochopit už asi rok. Většina lidí si o lidech kteří jsou emo myslí jak jsou nebezpeční a že jsou to psychopati. Samozdřejmě že někteří z nich ano, ale to jsou i lidé kteří emo nejsou. Ano možná se odlišují od ostatních lidí, ale to neznamená že je to něco špatného. Jsou to lidé jako my jenom se liší. Nebojí se jako hodně z nás být osobití tím že si na sebe vezmou výrazné oblečení, řetězy, ostny atd. , poslouchat jinou hudbu a projevovat svoje pocity a emoce. 

Například nechápu to že si má kamarádka nalakovala nehty černým lakem a další den ve škole se s ní nikdo kromě mě nebavil, protože si mysleli že je emo. Nechápu. Někdo chce vyzkoušet něco jiného a tak je hned emo? Příjde mi to jako blbost, odkopnou člověka kvůli takové maličkosti a vůbec co si lidé o emu myslí, když se s nikým takovým neznají a stojí si za názorem který od někoho slyšeli. Takže všichni takový lidé jako emo jsou špatní? Myslím že ne.



Komentáře

teríkkolík

Ahoj! Upřímně já emo jsem a nikdy jsem tohle od nikoho neslyšela. smajl Lidé ve škole mně šikanují za to jak vypadám.. Že jsem introvert a emo neznamená že jsem terč šikany... Líbí se mi jak jsi to tady napsala a že víš jací lidé dokážou být.. Nějací lidé jen nechtějí být ovce jako 90% populace, a hned jsou divný... Děkuju za tvůj názor a že nejsi jedna z ovcí. smajl

teríkkolíkTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.