HarryLover

Filmy a seriály

Ahooj moji mírumilovní přátelé! Vítejte u dnešního článku, který bude věnovaný filmům a seriálům..tada dnes jenom jednomu filmy a jednomu seriálu :D


Jako první bych se s vami chtěla podělit o film Osmáci nepláčou a nebo řečeno jako Cool kids don't cry. Pro ty kteří nemají rádi filmy s titulkama moc nepotěším jelikož má titulky. 

Můj názor na film: Nebrečela jsem u Titanicu a ani u žádného podobného filmu. Myslela jsem si že mě žádný film nerozbrečí, ale tonto film jsem viděla třikrát a vždy mi slzy tekly proudem. Dokonce i kamarádka u něj brčela a já si myslela že má srdce snad z kamene (obrazně)

Je to dokonalý film!



Popis a obsah filmu: Film se mi líbí hodně tím že se týká věci, kterou by jsme měli více rozebírat ve škole a nebo s rodiči. Jistě že nás před tímto tématem snaží "bránit" , ale musíme vidět realitu.Jedná se o rakovinu.

Je o dívce která se jmenuje Akkie a má ráda fotbal. Zato, ale nenávidí svéh spolužáka Joepa se kterým soupeří ve fotbalu. Bohužel se u Akkie zjistí že má rakovinu a to leukémii, což je rakovina krve.Ve filmu jsou smutné, veselé a cute scény. Všechno je tam tak reálné, ale prostě to musíte vidět jinak to prostě nejde pochopit.  Podle mě snad každý bude brečet nebo mu ukápne aspoň slza v posledních 15-10min. filmu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seriál: Jako seriál jsem také vybrala jeden, který také nemá nijak moc veselý průběh. A tím je 13 reasons why v překladu 13důvodů proč.

Můj názor. Opět je to film u kterého se zamyslíte. Jedná se tam hodně o šikanu a o sebepoškozování, které je v dnešní době. Mám pocit že snad každéhý který se na tento seriál podívá bude miít pocit smutku z toho, protože si uvědomí že něco podobného někdo prožil.

Popis a obsah: V seriálu se vyšetřuj proč mladá dívka Hanna spáchala sebevraždu. Několik lidí, kteří jí znali to ví, ale nic neřeknou. Hanna totiž nahrála kazety (13 kazet) a na každé kazetě je jeden důvod, jeden člověk proč si vzala život. Nevím jak to lépe popsat, protože v popisování nejsem dobrá a nevím jak to zárověň všechno nevykecat no...

Snad se vám článek líbil♥ Viděli jste tento film nebo seriál? Pokud ano, jaký na to máte názor? Pokud ne podívali by  jste se na film nebo seriál?

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.