Goddess Scene Maker
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Pony Creator
Hra - Pony Creator
Video se načítá
 

HarryLover

Back to holidays

Ahoj všichni, ze dnešního článku udělám sérii která bude vycházet až do začátku prázdnin.

Hodně z vás asi zná z YouTube něco podobného akorát pod názvem Back to school-zpátky do školy. A když jsem přemýšlela co napíšu za článek tak mě napadlo toto Bck to holidays-zpátky na prázdniny. Videa na formát Back to school zahrnují věci jako jsou stylové sešity, taháky a různé vylepšováky do školy. A toto bude úplně stejné akorát to budou tipy na prázdniny.Zatím jsem to neviděla u nikoho na blogu a ani na youtube a pokud to už někdo má tak mi za to prosím nenadávejte, ale já všechny nesleduju  takže nevím jestli toto už někdo zkoušel. Já myslím že sem toho napsala už dost a můžeme začít.


Na první věc budeme potřebovat: ananas,nůž,cukr,lžíci,mixér, a brčko.

Začneme tak že od ananasu nožem odřízneme kus ananasu tak aby to potom vypadalo že je na ostrově palma(moje vysvětlování nezná mezí...zkrátka uřízněte kousek ananasu i s těmi listy(nevím jak se to jmenuje) a pak to oddělte) Potom si lžící vydlabejte vnitřek ananasu, ten potom následně dejte do mixéru a rozmixujte, oslaďte podle chuti.Nožem si udělejte díru na druhé ukrojené části ananasu(té krásně vysvětlené). Do vydlabané části si nalijte rozmixovaný ananas(můžete klidně něco jiného jak chcete).Potom to jenom přiklopte uříznutou částí s dírou do které dáte brčko.A tadá máte šejk ve skleňce XD z ananasu.


Moc se omlouvám za mou vysvětlovací neschopnost, ale snad jste to nějak pochopili. Jestli jste to zkupili tak mi můžete napsat do komentu a třeba vaše pocity a hlavně jestli mám v této sérii pokračovat. VAŠE Bella ♥

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.