HarryLover

O 5 let později

Zdravím moji mírumilovní přátelé (musím dodržet tradici :D)

 

Nemám nejmenší tušení co se teď děje.


Díky karanténě jsem si vzpomněla, že tato stránka existuje a povedlo se mi přihlásit se. Pročetla jsem si díky tomu opravdu ''zajímavé'' útržky mého života, kdy jsem tu trávila většinu mého volného času. Naposledy jsem tu psala v mých třinácti letech a letos mi bude osmnáct. Šílenost, že? :D Ani jsem nečekala, že hryprodivky.cz bude stále v provozu. Je tu zachycena fáze mého Harry Potter šílenství a fáze špatného pravopisu i gramatiky (což opravdu není moje největší chlouba). Buďme k sobě ale upřímní, kdo píše ve třinácti perfektně? Nikdo. Ani teď nepíšu perfektně :D 

Stydím se za to, že sem v sedmnácti píšu? Ne. Ale stydím se za věci, které jsem sem psala? Ano i ne :D

Věc se má tak, že teď se zpětně všemu zasměju a vím, že jsem jiný člověk (něco by bylo špatně, pokud bych byla stejná jako ve třinácti :D), ale ta představa, že jsem se před pár lety nestyděla za to, co sdílím, mi už je trochu trapná. Mohlo to být i horší, každopádně pokud se chcete zasmát...můj blog z dřívějších let je vám k dispozici. 


Chtělo by to nějaký závěr, ale teď jsem popravdě tak zamotaná do všech otázek a myšlenek v mé hlavě, že bude rozumnější tu přestat. Nějak jsem se tímhle potřebovala vrátit do minulosti, kdy jsem v podstatě nic závažného neřešila. A zvědavost na tom má taky svůj podíl. 


Otázka:

je tu vůbec ještě někdo, kdo si tyhle rádoby články stále opravdu čte? Je velká pravděpodobnost, že sem díky nudě opět zavítám. 


Snad jsem tu omylem nevytvořila nějaké chyby :D přísahám, že se moje schopnost ve psaní zlepšila :D 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.