Fnaf fan blog

FNaF Deník Toy Chicy Speciál-Velkolepé zlo

7.6.1989

Dneska šel ze suterénu slyšet podivný šramot. Chrastilo to, bouchalo a ani už nevím co to dělalo. Byla to prostě slitina zvuků a chraplání, které sílilo a sílilo.

Když jsem se tam šla podívat, měla jsem štěstí, že mě to nestáhlo k sobě do nejtemnějšího rohu restaurace. Šly vidět jen zářící rudé oči. Znám sice spousty hororů, ale tohle byl asi bestseller v hororech.

A ještě něco: Smrdělo to tam víc, než místní chlapské záchodky. Asi to mělo nějakou zbraň, protože tam byla rozdrápaná podlaha. Vlk? Ne. Ti v Nebrasce nejsou, alespoň myslím.


8.6.1989

Kluci za námi zašli, ať tu trochu uklidíme. Poslal pro ně Golden Freddy. Zdělila jsem mu to a on věděl kdo to je. Je to Spring Bonnie, jeho kamarád, který byl zahrabaný někde ve šrotu pizzerie.

Klukům se ale absolutně nechtělo uklízet. Freddy mi ale dost pomohl: posbíral pizzu ze země, zametl konfety, atd...

Večer Golden Freddy zaletěl do sklepa pro našeho hosta. Čekali jsme podezřele dlouho, ale návštěvník potom přišel sám. Totálně smrděl, a byl samej šrám! Ukázal na Bonnieho a Freddyho, jako že ho mají obsloužit: "Přines mi limonádu! Ne ty, ale ten králík... Jo, ty! A medvěde, vylešti mi nohy!" Freddy se ho zeptal proč, že si nemůže zajít do sprchy, ale Spring Bonnie ho odbyl a ukázal na špinavý, krvavý hadr: "Na to mám šahat? Prosím vás, alespoň ho přeperte!" Spring Bonnie mu ale na to odpověděl: "Nejsem Spring Bonnie! Odteď jsem Springtrap!" a praštil ho po hlavě.

Potom se sehnul pro jeho klobouk a dal si ho na hlavu: "a teď vám velím já!" Zeptala jsem se ho, kde se poděl Golden Freddy, ale on mě odbyl, že zná jen Fredbeara z Fredbears fammilly diner a že žádného ufňukánka co se jmenuje Golden Freddy nezná.


9.6.1989

Freddy se už konečně probral! Chica mu pořád na hlavu dávala obklady a dělala vše, aby se probral.

Ten říkal, že mu o Springtrapovi říkal Purple Freddy a Golden Freddy prý leží ve skepě. Zvedl se a šel ke dveřím. Bonnie mu ale řekl, že je tam Springtrap zamkl a do sklepa se nedostanou.

Potom následovala asi hodinová debata o Shadow Freddym a pak se přidal i Bonnie, že má zná taky jednu záhadnou postavu: Shadow Bonnieho.

Oni jim prý v poslední době sdělují, že ve sklepě je něco v nepořádku. Můžou je vidět jen oni a často jim to nikdo nevěří. 

.     Shadow Freddy

     Shadow Bonnie

Líbil se vám speciál? Chcete častěji obrázky? Pište do komentů!

Přes víkend se můžete těšit na další článek/y.

Vaše Keška555!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.