Fnaf fan blog

FNaF Deník Toy Chicy 1

1.6.1989

Ahoj, milý deníčku. Dneska mi Foxy řekl, kde se dá ukrást pizza. Protože kuchyň v noci zavírají, aby tam s Freddym nechodili, chodí do pizzerie přes ulici. Musím to říct i Mangle a Bonniemu. Ti budou koukat!

 2.6. 1989

To je super! Dneska jsem s kluky šla do té pizzerie, a hlídač nás nezajímal. Freddy ale řekl, že ta pizza s brokolicí, co tam někdy zapomenou na plotně je hnusná, ať si radši dám tu slaninovou. Mě ale moc nechutnala.

Vyhlédli jsme si největší stůl. Bonnie je nejrychlejší, tak se nabídl, že skočí i pro ostatní.

Hodovalo se. Golden Freddy se potom nabídl, že nějakou pizzu upeče. Čekali jsme asi 2 hodiny a Freddy nakonec prohlásil, že tak dlouho čekat nebude. Málem odešel, ale ve dveřích kuchyně stál Golden Freddy s asi  dvoumetrovou pizzou.

Když si ukrojil několik kousků, všechny je zblajzl naráz. Potom šel asi na 10 minut do kuchyně. Když se vrátil, přinesl několik pizz, pro každého jednu.

To jsme si pochutnali!


3.6.1989

Konečně sobota! Restaurace zavřená, a tak jsme dneska chtěli jít zase někam na jídlo zdarma. Freddy řekl, že na proti do té pizzerie u hrocha (tak se to jmenovalo) jít nemůžeme, protože je tam moc lidí hlavně v soboty.

Ale protože je to věčný nenažranec, věděl asi o všech Bufetech a restauracích v celém Lincolnu (hlavní město Nebrasky, tady žijeme).

Někde ve skoro nejprázdnější čtvrti je prý restaurace, do které nikdo moc nechodí. Řekl: jeden hromadný jumpscare, a máme ji celou pro sebe.

Odpoledne

Takže jsme tam šli. Když jsme tam kanálovým potrubím došli, stál tam dědk s obracečkou (vypadal jak nějaký bezdomovec) a řekl: "Hoši, máme společnost!" A ze zadu se vynořili dva svalnáči s oholenýma hlavama a řekli: " Ty dětinký dětský roboti měli poslední procházku!" A chtěli se do nás vvrhnout. Freddy a Golden Freddy je však hravě zvládli. chytli je, vynesli ven a šup s nima do popelnice.

Dědek se potom usmál a řekl: "přejete si?" Freddy však jako vůdce party prohlásil: " 15x pizzu, colu, a velké hranolky. Platí Freddy Fazbears pizza. Nechte si to přijít složenkou" a kulišácky se podíval na dědu který ještě řek: "a nechcete ještě něco?"  "plus žádné násilí." prohlásil Foxy. Tak jsme jedli a pili.


4.6. 1989

Ty jo! Já myslela, že ten Freddy je jenom nenažranec, ale že má i takové chytré ESO v rukávu jsem netušila.

Freddy dneska řekl, že se asi nikam na jídlo nepůjde. Strašně lilo a blýskalo se. Golden Freddy se ale teleportoval do kuchyně a přinesl nám alepoň kousek pizzy. Freddy si lehnul nna V.I.P. pohovku a pizzu snědl než bys řekl švec.

Jen se díval na prosklený strop a smutně přemýšlel nad včerejším jídlem.

Pokračování zítra!

Vydala Keška555 pro FNaF fanblog.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.