Fnaf fan blog

Fnaf deník Toy Chicy 3

9.6.1989

Springtrap se nevzdaloval ode dveří ještě asi 2 hodiny. Najednou však dostal hlad a odešel. Bonnie v tu ráno vytáhl své eso z rukávu a poručil ostatním, co mají dělat. S Foxym vyšli oknem ven, v koutě totiž ležel hasák, kterým Freddy ze zlosti rozbil okno.

Když se tak Bonnie a Foxy plížili uličkou, najednou je zaslechly malé děti, které měli objednanou oslavu v pizzerii.

Objaly roboty a chtěli podpis. Ti jim ale vysvětlili, že teď musí spěchat, aby otevřeli. Děti se na sebe podívaly, že roboti nemohou mít majetek, ale pak usoudili, že personál může být v čudu.

Springtrap mezitím přišel a zeptal se: "Jste tam všichni, vy ufňukánci?" Chica odpověděla hlubším hlasem: "Jo, tady Bonnie, Chica," odpověděla svým hlasem, "Freddy a..." "Foxy!" Vykřikla Chica tím největším chraplákem, jaký dokázala. Králík usoudil, že jsou tam všichni, a že je nechá být. Pak ale Chica začla nadávat: "Sakra, Freddy! Já ti uvalím takovou, že..." "Medvěd se na ní koukl a tiše řekl: "Co jako děláš?!" "Nech to na mně!" Řekla Chica, a začala nadávat zase.

Freddy usoudil, že má plán, a připojil se: "Já bych ti nikdy nevyčítal ten rozbitej mobil!" "Jo?! A co bylo to s tou lampou?!" Zanadávala Chica. "Freddy uslyšel cvaknutí zámku, a tak si začli nadávat ještě víc.

Springtrap vešel dovnitř a Freddy ho hned bouchl hasákem do hlavy: "To ho aspoň na hodinu omráčí!"

Freddy a Chica šli otevřít dveře a Bonnie s Foxym vklouzli dovnitř. Vzpomněli si ale, že někde musí věznit Mangle. Foxy už bez ní nemohl vydržet.

10.6.1989

Ze sklepa šly slyšet hlasy, a tak se tam šli všichni čtyři podívat. Po noci strávené na záchodech jim to přišlo jako úleva.

Jak sešli schody, viděli v rohu svázaného Golden Freddyho a Mangle. Mangle neměla kožich a jedno oko. Foxy lano svým hákem roztrhl a osvobodil je. Pak objal Mangle.

V tom Freddy uslyšel z místnosti náhradních dílů zlověstný křík.

"Springtrap!" Zařvala Mangle, a v panice vylezla na strop. "Tý jó..." žasli nad tím ostatní.

Mangle pak po stropě utekla nahoru, a vyhlídla, zda jsou v bezpečí. Ne, nebyli, řítil se na ně Springtrap a Mangle mu ze strachu vyškrábala oči. Springtrapovi mezitím vytekl olej, a už se nemohl hýbat.

"Golden Freddy! Fredbeare! Pomoz mi! Co jste mi to udělali! Brácho, jsem troska! Copak to nevidíš?" Freddy Vzal do ruky plech, a chtěl se Springtrapem jednou provždy zkoncovat. V tom mu ale Golden Freddy ten plech vyrval, a přesekl mu ruku.

"Mému bratrovi jste uškodili dost. Teď je čas, abych já uškodil vám!!!!"

Bonnie ale namítal, že je to zrada a že s tím nesouhlasí, protože Springtrap jim přece uškodil vím, než oni jemu.

"Byl to můj bratr! Nesnesu, když ho vydím takhle trpět a umírat! Můžete za to vy! BYL TO MŮJ BRATR!" Zakřičel Fredbear a vrhl se na ostalní. Foxy s ním ale bojoval. Prohrál, a už nevstal. Nakonec zbyl jen Freddy. I přesto, že měl jen jednu ruku svého bratrance porazil a...už mu nezbyl nikdo. Byl z toho zklamaný a už ani neznal radost. Viděla jsem vše, i to, jak si na trubky pověsil drát a ukončil vše, co začal, i nedokončil.

Komentáře

Keška555(FNaF-the best club)

Už několik měsíců-zkoro půl roku nevyšel článek, a tak jsem vydala poslední díl deníku se starými roboty.smajl Je už sice neuvidíte, ale další edice bude v Sister Location smajl Máte se na co těšit!!!

Keška555To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.