Notessimo
Hra - Notessimo
Video se načítá
Attack to magix
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Match Match Baby
Hra - Match Match Baby
Video se načítá
Sherwood Shooter
Hra - Sherwood Shooter
Video se načítá
Cosmetics Workshop
Hra - Cosmetics Workshop
Video se načítá
Robot Unicorn Attack
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
My New Room 3
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Ariana Grande Make-Up
Hra - Ariana Grande Make-Up
Video se načítá
Style Queen
Hra - Style Queen
Video se načítá
 

Fnaf fan blog

Fnaf-Bite of 87

Když jsem ještě byla malá, docela často jsme chodívali na oběd do Freddy Fazbears pizza. Musím říct, že každý z tohoto města tam alespoň jednou byl, v Nebrasce to byla vyhlášená restaurace až do doby, kdy se v ní udála tragická událost a pizzerie byla pěkně dlouho zavřená.

Jednoho dne jsem tam šla s rodiči na oběd." Pizzerka zas přecpaná, příchozí lidé by si mohli sednout leda tak asi na pódium k robotům," řekla jsem. Najednou mě něco rozptýlilo, byla to moje nejlepší kamarádka a stála zmateně ve dveřích. Prohlížela si restauraci ze všech stran, a něco hledala.

Přišla jsem k ní a říkám jí: "Ahoj, Kate, hledáš něco?" Trochu s sebou škubla a najednou mi řekla: "Jé, ahoj Christine, Měl by tu být nový..." "Co nový?" Zeptala jsem se jí. "Nový... no přece nový robot..." Odpověděla mi. "Jaký?" Zeptala jsem se znovu. " No, no, ten, FOXY!" Zařvala přez celou pizzerii, až roboti přestali hrát, a všichni se na ni dívali.

Zčervenala jako rajče, a já ji odvedla na záchod: "Proč tak řveš?!" Zeptala jsem se. "No, já...Promiň, jsem z toho, jaksi ve stresu..." Omluvila se mi. Byla z toho docela zmatená, tak jsem jí řekla, ať si k nám přisedne.

Hned poté, co jsme dopily, jsme se rozhodly navštívit tu starou hernu, kde si hrávaly malé děti. Místo toho bylo ale na dveřích napsáno: "Omlouváme se! Pirátská zátoka-ve výstavbě!"

Za chvíli z místnosti vystoupil opravář a řek: "Omlouvám se, programátor to ještě dodělává. Počkejte 10 minut prosím."

Po 10 minutách jsme konečně vešly dovnitř, stál tam robot-liška. "Hele! Vidíš, že jsem měla pravdu!" Ušklíbla se Kate nad spícím strojem.

V tom se Foxy probudil a Kate se tak lekla že běžela na druhý konec místnosti a tam se přitiskla ke zdi. Strašně jsem se jí smála a Foxy se za chvíli taky přidal. Potom vstala a strčila do mě.

Nejspíš za minutu sem přiběhlo spoustu dětí. Bavily se a Foxyho si moc oblíbily.

Za týden se Pirátská zátoka stala nejlepší atrakcí v celé pizzerii, a u pódia už nikdo moc nebyl. Tak jsem si řekla, že bychom mohly Freddyho a bandu pozdravit, a poslechnout si pár těch skvělých písní, které jsme ještě před Foxym tolik "žraly" a kdysi se nám zdály úplně ze všech nejlepší.

Když v tom z pirátské zátoky křičí malá holka, a spoustu dětí vybíhá ven. My běželi opačným směrem a byly jsme tam už pozdě. Foxy tu holku co křičela pokousal. Zeptali jsme se dospělého pána, co se tam vlastněstalo, a on nám řekl tohle: "Chtěla Foxyho obejmout, ale ten se asi zbláznil, a pokousal ji." Tak jsme se lekly až jsme co nejrychleji od Foxyho utíkaly pryč.

Ten muž Foxymu vykloubil želist, aby už nikoho nekousnul. Pirátská zátoka je odteď mimo provoz a zdobí už ji jen nápis: "Sorry! Out of order!"

Doufám že se vám příběh líbil, a těším se zas,

Keška555!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.