crazy blog

Strašidelná místa-Hora mrtvých

Naz:Dar!

Máme tu další díl. Minulý díl se vám celkem líbil,tak je to pro nás znamení že tato série bude pokračovat! Dnešní díl bude o Hoře mrtvých. Opět tu bude ještě námi napsaný horror. Doufáme že si to užijete!


Hora Cholat Sjachyl,která leží v severní části Uralu je známá jako Hora mrtvých. Udály se na ní opravdu děsivé, kruté a nevysvětlitelné věci.


V roce 1959 se na horu vydala výprava jménem Djatlovova expedice. Měla deset členů. Ovšem v průběhu výstupu se jednomu z horolezců(Jurij Judin) udělalo zle a musel se vrátit. To bylo jeho velké štěstí,jelikož se výpravě staly strašné věci. Když zastavili na přespání, rozložili stany. V noci celou výpravu něco vyděsilo a oni utekli jen v pyžamech ze stanů. Ráno s nimi záchranná služba nemohla navázat kontakt,tak se jeli podívat co se děje. Naskytla se jim strašná podívaná. všech devět těl bylo v krvi rozházených po stanovišti. Jejich těla byla bez jazyků,bez očí,měli polámané lebky a našli na nich stopy radiace. Do dnes se neví co se stalo. Někdo tvrdí,že za to může Yetti či jiná hrůzná stvůra, někdo zas zastává názor že šlo o velice nepovedený pokus ruské armády. Druhá možnost je podložena faktem,že zmizely všechny záznamy o expedici. Ovšem proč by rusové těla svých občanů tak znetvořili? Název Hora mrtvých však hora nesla ještě před touto událostí,takže se na ní nejspíš někdy dříve přihodilo něco jiného. Děsivá představa.


Náš horror:

Jmenuji se Jurij. Jsem začínající horolezec. Tedy,byl jsem. Po tom co jsem zažil na Hoře mrtvých,jsem v ústavu. Byl jsem desátý z Djatlovovi expedice. Lezly jsme na již zmíněnou horu. Hned na začátku jsem měl pocit,že nás někdo sleduje. najednou se mi udělalo nevolno a  za stromem jsem uviděl nějaké stvoření. Bylo asi dva a půl metru vysoké. Bylo celkem blízko u mě. Mělo hnedou barvu,občas trochu chlupů a celé červené oči. Bylo děsivé. Začal jsem řvát.,,Potřebuješ dolů?" zeptal se mě vedoucí skupiny. Přikývl jsem. Přijela pro mě záchranná služba. Odjel jsem domů. Byl jsem strašně rád. Ráno jsem měl v ruce kávu a seděl jsem u snídaně. Koukal jsem se jako vždy na zprávy. Pak se stalo něco,co mě vyděsilo. Ukazovali tam snímky z Hory mrtvých. Pak.........znetvořená těla ostatních devíti členů výpravy,kterou jsem včera opustil. Vylil jsem na sebe kávu a omdlel. Teď bydlím v ústavu pro ,,šílence". Jsem nejspíš jediný,kdo přesně ví jak zemřeli moji kolegové. V televizi všichni mluví o radiaci,ale to je blbost. Já vím co je zabilo.


Tak co? Horror už byl možná trochu lepší než ten minulý,ale žádná sláva. Budeme rády za každý komentář,ale prosím nevyřizujte si u našich článků osobní záležitosti. Díky. Další díl bude asi ve středu,v pondělí máme ve škole rušno a v úterý akademii. Tak čau ve středu.

Naz:Dar!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.