crazy blog

Soutěž o nejtrapnější příběh

Naz:Dar!


moc vás zdravíme holky ( kluci?). Jste moc prima a proto jsem se rozhodla dnes v docela hezký den zorganizovat ,, Vzpomínky se kterýma vytři zrak". Je to soutěž pro všecky a je to jen tak pro legraci z nehody.

Můj malér byl docela veselý a shledávám ho dost vtipným a hezkým.

Doufám že se vám bude taky líbit a v soutěži mi nedáte košem:)


Jak jsme jeli do školy.(Ájin trapas)

U zatáčky před zámkem do nás nabourala Blondýnka s červeným auťákem, a ujela, Když jsme byli u školy zase do nás nabourala!!!!!! A to bylo moc. Táta jí trochu hodně seřval a ona slíbila že zaplatí všechny opravy. Štastný konec až na mně.

Přišla jsem do školy pozdě a ještě k tomu na První den na Gymplu!!!!!

Trapas:((((((

Ale byla sranda:)


oslava(Lucyin trapas)

Byla jsem na oslavě mého bratrance. Byly mu dva roky a oslava byla v hracím centru jménem Mirákulum. Byl konec prázdnin a mě štvalo že všechny holky za prázdniny měly nějaký ,,románek". Na té oslavě bylo opravdu hodně lidí.Když jsme skákali s bratrem na trampolíně,přišel tam nějaký kluk jestli může s námi. Byl milý a hodný. Byl ještě ke všemu stejně starý jako já.Když jsme pak šli na dort,on se nabídl že na nás počká. Já jsem jaksi přestala vnímat okolní svět a beze slova jsem si vzala dort. Vypadal úžasně,byl s krtečkem. Chtěla jsem se posadit na lavičku,ale byl v tom háček. Lavičky byly hodně divně vytvarované. Sedla jsem si na špatné místo a překlopila se dozadu. To by ani tak nevadilo,kdyby se mi ten krtečkový dort nerozmázl do obličeje. Ten kluk se začal smát a pak už jsme se ani moc nebavili.


Ano,byla to sranda.

Rozesmála jsem všechny kolem,ale mám nemléčnou dietu a měla jsem v plánu z toho vybírat těsto. Takže jsem měla na obličeji i šlehačku. Jak ráda bych se olízla.:D


Tak pište svoje maléry a ten nejlepší vybereme a napíšeme do našeho crazy týdeníku který bude vycházet každý čtvrtek ( když bude o čem psát:)

Budeme moc rádi za vaše plus ale nejvíce nás potěší když nám napíšete Váš příběh.

Naz:Dar!

Komentáře

Lila_LPVIP(ANIME!)

Bylo mi zhruba tak 10 a s kamarádkami jsme šli na kroužek v kreslení. Ale tady na HPD nechodí. Já tam nakreslila jen tak pro zábavu otřesný výkres, ale na druhou stranu už hezkou postavu. Učitelka to poslala na soutěž, tedy tu postavu. Zadní strany si nevšimla. Tak jsem s ní šla a ona to, jak to říct? Jak je ten stroj a tam se na výkres dá fólie nebo něco podobného. Nazývá se to laminace myslím. A tu postavu jsem nakreslila perem, učitelka si to nevšimla, tak to nalaminovala a zmizelo to. Pak požádala kámošky ať to odešlou na soutěž. O den později jsem slyšela v rozhlase ať všichni žáci ze školy přijedou na chodbu. My tam máme televizi. Tam nám ukázali mou kresbu, tu strašnou a oni jí vyloučili. Pak se mi celý týden spolužáci i kámošky smáli smajlDD smajl

Lila_LPTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Bylo to na lyžařském zájezdu. Jako jediný zoufalec, jsem neuměla na sjezdových lyžích. Stála jsem přes v chodem a otřásala se strachy. Přišel ke mě profesor (který si mě asi nějak oblíbil nebo já nevím) a řekl mi "buď vv pořádku, a to, že se ti smějí nechplavat. A usměj se". Tak jsem se usmála, a usmívala se ještě dlouho na všechny okolo. Ti civěli na mě. Najednou mě upozornila spolužačka : " Necheš si nandat kalhoty ?"

RavenclawTo se mi líbí +7 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Když jsem byla v první třídě, poslala mě učitelka pro třídní knihu do páté třídy. Já se o jednu spletla a vlezla do šesté. "Paní učitelka mě poslala pro třídní knihu" pak si pamatuju, že sem mě smáli, pak tam přišla učitelka a začala mě nadávat a pro tu knížku si došla radši sama... :'D

monstr haajTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.