crazy blog

crazy týdeník

Naz:Dar!

Je tu pátý díl crazy týdeníku. Doufáme,že si ho užijete. Co je dnes na programu?? Debata o klucích a jejich dobrých a špatných stránkách. Pak bude samozřejmě písnička a nakonec vtipy. Tak jdeme na to:


No,jak začít. Nejspíš znáte ten pocit,že se vám líbí kluk a on si vás nevšímá. V tom je jeden problém. Holkám se začínají líbit kluci už ve školce, ale tam to i kluci berou jako hru. Holky pak někdy začnou bláznit ve asi třetí třídě. No ale kluci s tím začnou až někde v šestý, to je první problém. Další je,že se kluci neumí ovládat,celkem často mluví sprostě, špatně se učí, jsou závislí na hrách............Ale občas (zdůrazňuji OBČAS jsou fajn). Je to velice složité. V mládí je třeba můžete nenávidět,ale pak se objeví ten pravý a s ním strávíte zbytek života. Pokud je vám míň než deset,ujišťuji vás že to bude ještě horší. No jo to jsou holt kluci................

Takže pro a proti:

Pro:

Občas je s nimi sranda

když s nějakým chodíte, je celkem fajn

Proti:

Závislost na hrách

Občasná neschopnost

Flákají školu

Mluví sprostě

Dostatečně si vás neváží

Udělají vše pro to,aby byli ,,Cool"

KDO BY TEĎ CHTĚL S NĚKÝM CHODIT!!!!!!!!xD

Svoje názory a další pro nebo proti můžete napsat do komentářů.


A máme tu písničku. Zpívá jí CharliCXC a Iggy Azaela. Jmenuje se fancy. Je fakt dobrá, ale Iggy má takový jiný hlas,takže je hezké a i to líp zní,že tam zpívá i Charli. Tak si jí užijte.



Byla tu jedna stížnost že první je moc krátký,tak jich tam dáme víc. Tak jdeme na ty vtipy:

Jde zajíc do obchodu a říká:,,Máte tunu hrášku?" Prodavačka vytáhne obrovský pytel a zajíc na to:,,To je ale kuliček, co?"

Přijde Pepíček domů a tatínek se ho ptá: ,,Co jste dneska dělali?" a Pepíček na to: ,,Vyráběli jsme bomby." ,,A co budete ve škole dělat zítra?" zeptá se táta.,, V jaké škole?" podiví se Pepíček.

Ctěte svoje rodiče, zvládli školu bez googlu.

Jede blondýna autem a to se najednou zastaví. Jiný řidič jí chce pomoct, tak vystoupí a ptá se jí: Slečno, není to olejem?" A blondýna na to:,,Ne, ten já tam vůbec nedávám."


To je pro teď vše, další článek bude odpoledne. Naz:Dar!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.