Blog o všem možném

Welcome 2017, goodbye 2016

Ahoj všichni,

vítám vás u dalšího článku.

Protože se blíží konec roku, rozhodla jsem se vytvořit něco o Silvestru, roku 2016, předsevzetích, a plánech do budoucnosti (2017).

Podobný název videa měla Zoella, přesněji Goodbye 2016, Hello 2017.


Já jsem si tento název trošku pozměnila a budu se snažit vytvořit něco o oslavách příchodu nového roku, moje názory a závěrem také to o co se budu snažit v roce 2017.

Jako první začnu se silvestrovským tagem (otázky jsem našla někde na internetu).

1)Jak trávíš Silvestra?

Nijak zvláštním způsobem. Uděláme trošku lepší večeři, jdeme se podívat na ohňostroj (ten je v našem městě ve 20:00), projdeme město a pak jen přepínáme televizní stanice, protože každoročně v televizi nic zajímavého (pro nás) nedávají. Já se pak ráda dívám z okna na různé ohňostroje.

Jinak tohle je moje nejlepší (a taky jediné) youtube video, tedy ohňostroj z minulého roku(já chtěla tohle video nějak upravit, ale..neumím, nechápu, nerozumím):


Na začátku mi ve videu hraje Wedding invitation...já chtěla tuhle hudbu dát na celé video, ale ono se to jaksi nepodařilo. Zbytek videa je tedy jen s jásáním lidí a nějakým slabým ozvučením.

2) Používáš pyrotechniku?

Není mi 18 let! Vím, že tohle dodržuje velmi málo lidí a někteří mí spolužáci vesele pyrotechniku pouští. Ještě je na zadní straně těch balení napsáno, že se nemá používat pod vlivem alkoholu. A to dodržuje kdo? Ale ráda se na ohňostroje dívám. Druhý den pak nesnáším všude krabice od petard, rozbité láhve (samozřejmě od alkoholu) a vysypané sirky. Navíc pokud vyjdete z domu v devět ráno, tak jste exot, protože všichni spí min. do 11:00 a ještě potkáte nějaké podnapilé lidi.


3) Dáváš si předsevzetí?

Jako nějaké zásadní ne. Ale chci od roku 2017 nosit nové přezůvky doma. xD

#NejlepšíPředsevzetí


4) Piješ, opila jsi se někdy?

Ne a ne. Další věc, kterou na Silvestru nesnáším. Pokud bych měla shrnout Silvestr do dvou slov, tak je to jídlo a pití. Vždycky je mi špatně v obchodech, když vidím co všechno lidí koupí.


5) Piješ na Silvestra šampaňské?

Ne. Dětské nemám ráda a alkoholické bych neměla pít. Spíš nesmím.


6) Vydržíš být vzhůru do půlnoci?

Ano, to zase takový problém není. Navíc kdybych šla spát v 23:00, tak mě stejně vzbudí všechny ohňostroje o půlnoci.


7) Býváš na Silvestr doma, nebo chodíš na nějaké party?

Kromě toho, že se chodím dívat na ohňostroj na náměstí, tak jsem doma. Ale vcelku mě láká být delší dobu venku kolem toho náměstí, protože je tam taková hezká atmosféra.


8) Bojíš se petard?

Když slyším nějakou ránu (a není to zrovna na Silvestra), tak se leknu. A pokud vidím, že nějaký (s prominutím) trouba pouští pyrotechniku na náměstí, kde je spousta lidí (i malých dětí), tak se bojím, protože přeci jen nechci skončit bez ruky nebo s popáleninami.

9) Těšíš se až ti bude 18 a budeš si moci připíjet alkoholem?

Ne. Já na tom nevidím nic úžasného na co bych se měla těšit.


10) Máš ráda Silvestr, co se ti líbí a co ne?

Já jsem si tuhle otázku nechala na úmyslně konec. Řekla bych, že z mých odpovědí byste poznali, že Silvestr moc ráda nemám.

Co se mi líbí je jednoduší. Líbí se mi to, že vidím ohňostroje (světýlka) a to, že nevypadám jako naprostý trouba, když si dám na hlavu čelenku se svítící mašličkou. Opravdu. Nedělám si srandu.

Co nemám ráda? Nepořádek venku, opilí lidé, šíleně moc jídla....

Berte tento článek jen jako moje odpovědi, jak vše cítím. Troufám si tvrdit, že ze mě nikdy nebude člověk, který rád slaví dlouho do noci.


Pokud Silvestra máte rádi, tak si ho užijte se vším všudy bez zranění.

Rok 2016 byl (pořád ještě je, ale chci vydat tento článek s předstihem) fajn rokem. Vím, že tohle slovo je divné, ale JÁ se cítila dobře. Přeci jen si chci zachovat nějaké soukromí, takže sem vše vypisovat nebudu. Nemůžu říct, že by bylo něco co by se mi vyloženě nedařilo. A i když jsem se tento rok stěhovala (a ještě teď vidím bedýnky), tak jsem spokojená.

V roce 2017 mě čekají přijímací zkoušky na střední školy, opusit moji velmi oblíbenou základní školu a nastoupit na úplně novou školu. To je to co vím. Já bych byla moc ráda, kdybych neměla z těchto předem zmíněných věcí strach. To je asi moje "předsevzetí".

Závěrem článku bych chtěla všem mým stálým čtenářům, ale i těm, kteří jen tak "zabloudili" k mému článku popřát krásný nový rok 2017. Doufám, že se vám bude v tomto roce dařit, budete šťastní a zdravý.




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.