Home Sheep Home
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
 

Blog o všem možném

Nail art tutoriály (1. díl)

Nail artem se zabývá hodně youtuberek a já Vám jich pár představím.


            mimisnails62

Tahle je paní je asi nejstarší která se zabývá nail artem, ale nápady má pořád úžasné. Další výhodou je že tutoriály jsou v češtině.

Tenhle nail art vypadá jednoduše takže můžete určitě vyzkoušet. Jelly lak z "drogérkových značek" dělá asi jen essence a to v odstínu 02 bubble gum. Další barva která by se dala použít je 05 sweet as candy. Tahle barva je průhledná a pokud uděláte tečky třeba červeným lakem tak to bude určitě taky vypadat skvěle. ;-) Bílou bych doporučovala třeba od Gabrielly Salvete nebo Sally Hansen (a nebo tu o které víte že dobře kryje a schne).


      Nails by Ann

Tahle youtuberka je podstatně mladší a nezabývá se jen nail artem, ale i kosmetikou a atd.


Tyhle ananasy mně připomínají domeček Spongeboba :-D Myslím že tahle manikúra by šla udělat i levou rukou, takže určitě zkuste. :-D

      Janelle Estep

Další šikovná youtuberka tentokrát zahraniční. Některé její nail arty bych teda asi nezvláda ani pravou rukou, ale to chce cvik. Tahle manikúra ale vypadá jednoduše a na léto je úplně ideální.

Matný top coat seženete v drogerii určitě, u značky essence je to satin matt značka rimmel london má tento top coat také. Pozor ale na matný top coat z Avonu ten je mírně perleťový a dělá odlesky.

        Cutepolish

Také další zahraniční youtuberka, která má přes 2 miliony odběratelů a mezi jejími videi si najde opravdu každý něco co by se mu líbilo.

Nádherná třpytivá ombré manikúra. Tahle barevná kombinace je spíše na zimu, ale pokud použijete letní barvy tak bude super i na léto.

Od téhle youtuberky ještě jedno video, protože si myslím že si to opravdu zaslouží.

Texturové laky seženete taky v drogerii např. u stojanu Gabrielly Salvete nebo essence. Pokud máte raději katalogové značky tak třeba Avon má řadu "pískových" laků také.

Tento článek je první na tohle téma a určitě NE poslední. :-D

Díky za přečtení...........fixa















Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.