Blog Butterfly340

Skupinový rozhovor...#1

Hello! V neděli jsem se ptala v Síni slávy, kdo by mi chtěl odpovědět na pár otázek do dnešního článku. Přihlásilo se více holek, než jsem čekala, proto jsem byla nucena vybrat z nich jen pár, které se přihlásily jako první. A to byly fixa, tarikhříbátko, Akalik a peanut. Do zpráv jsem jim napsala šest otázek a ony mi na ně měly odpovědět… Na všechny otázky jsem odpovídala i já. Takže…

1) Čteš ráda? Popřípadě, jaký je tvůj oblíbený žánr či kniha?
Já: Ano, čtu ráda. Žádný oblíbený žánr nemám. Důležité pro mě je, aby mě kniha zaujmula. Pak je mi jedno, jestli je to teen fikce nebo horor. A oblíbená kniha? Těch je hodně. Ale zmínila bych se o knihách (mají i pokračování) Dcera, Divergence, Ohnivý drak, Sofiin svět či Deník malého poseroutky. Knihy je, jak už jsem psala o pár vět nahoře více, ale nechtějí se mi všechny vyjmenovávat:-)
Akalik: U mě se to jakoby přepíná - jednu dobu ano, jednu dobu mám oddech. Ale ano, čtu hodně ráda. A žánr?... No, mě prostě musí kniha padnout do oka .
fixa: Občas čtu ráda. Žánr mám ráda knížky pro dívky a oblíbená kniha za poslední dobu je Girl Online od Zoy Sugg.
terikhříbátko: Já čtu pořád. Za dva dny přečtu knihu s 411 stranama. Můj žánr je sci-fi a horory, třeba Stephan King. A kniha asi To a nebo Hostitel. (To je horor. Knížka To.)
peanut: Jsem rozený knihomol xD. Moje oblíbené žánry jsou: fantasy, dobrodružný a detektivky. Nejoblíbenější knížka (tedy edice) je Skleněný trůn.



2) Čí blogy sleduješ?
Já: Sleduji blogy Akalika, josefy, Psychouška a Lociky11. Možná jich mám v sledování i více, jenom si nemůžu vzpomenout…
Akalik: A zase. Eh. Já až tak přímo blogy ne, jako spíš články. Hodně lidí je má fakt úžasné a kdybych je tu VŠECHNY měla vyjmenovat... uf. Raději ne xD.
fixa: Pokud je to myšleno na HPD, tak nejvíce sleduji Polinku, blog od Lucky, Aru, okurečka. Tyto blogy čtu nejčastěji. Ale někdy narazím na jiný článek a také si ho přečtu ráda.
terikhříbátko: No tak různě. Musí psát hezké články, které zaujmou.
peanut: Sleduju blog Malířky, Akalika, Josefu,Renátu01 a tebe. Podle mě ty nej tady na hpd xD.




3) Jakou hudbu si pustíš, když jsi smutná?
Já: Asi nightcore… Ale vesměs nemám hudbu nějak rozdělenou.
Akalik: Mě se automaticky nějaká spustí v hlavě. Ale nijak se to neliší od toho, co poslouchám normálně ( momentálně JT Machinima a Undertale songy ).
fixa: Já nemám hudbu rozdělenou na smutné okamžiky a veselé okamžiky. Když jsem smutná, tak mám moc ráda Lovely on my hand a My heart will go on. A někdy (klidně i v létě) si ráda pustím Happy Xmas.
terikhříbátko: No tak asi Zara Larson – Ain t my faul, Sebastian – Až na to příjde atd.
peanut: Asi Nightcore a Katty Perry. Prostě klasika. Ale většinou si spíše kreslím. To mě vždycky uklidní a popřemýšlím si.




4) Máš radši příběhy končící sad endem, nebo happy endem?
Já: Je mi jedno, jestli příběh skončí kappy endem, nebo sad endem. Důležité pro mě je, aby to do celkového děje zapadalo. Záleží tedy na příběhu…
Akalik: happy end... existuje něco, co končí pro všechny happy endem? Sněhurka umučila svojí macechu, pinokio udělal ze cvrčka flek kladivem a popelčiny nevlastní sestry donutila macecha si užíznout patu. Ale jo. Happy end je dobrý.
fixa: Vzhledem k tomu, že se považuji za optimistu, tak mám ráda happy end.
terikhříbátko: Já mám ráda horory, takže asi spíš se sad endem.
peanut: No jak se to vezme........ Spíše happy end-ale ne přehnaný.




5) Svěřuješ se kamarádům nebo rodičům?
Já: Ano, svěřuji. I když rodičům moc ne… Polde mě není důležité, aby o mně všechno věděli. Kdybych jim totiž říkala úplně všechno o sobě, nebo o tom, co se stalo ve škole, tak by to dobře nedopadlo… Ale kamarádům se svěřuji. I zde na HPD nemám problém odpovědět na
jakoukoliv otázku, snad až na pár vyjímek.
Akalik: Svěřovat... S čím? No, s rodiči prostě mluvím a kámoška mě trochu zná. Ale s některými věcmi se prostě nedá svěřit. Ale ve většině případů ano.
fixa: Jak s čím. Ale řekla bych, že ano.
terikhříbátko: To už spíš kamarádům než rodičům. Je správné svěřovat se rodičům, ale já jim nedůvěřuji.
peanut: Počítá se deník jako kamarád? Jinak podle závažnosti problému.




6) Co tě dokáže zaručeně naštvat?
Já: Hodně věcí… Hlavně ale asi lidi kolem mě. No, a někdy dokážu naštvat i sama sebe… A pak asi některé povinnosti, škola a další pro mě napříjemné věci…
Akalik: Nadechne se - Když mě někdo tahá za můj 1 metr dlouhý cop, ( a to nikdo nedělá - a dobře ví proč ), když hraji hru s debilem ( naposledy, když se to stalo, jsem ho za živa zazdila )... přímo mě to nenaštve, ale nepřejte si mě .
fixa: Když je venku škaredé počasí. To mě štve snad nejvíce.
terikhříbátko: Když mi někdo řekne, že něco nedokážu, To mě fakt naštve.
peanut: Skoro nic. Vždycky si řeknu, že to za to nestojí. Ale když někdo druhého ponižuje, tak zasáhnu. Nesnáším lidi, co si dovolují na slabší. Poté urážení na věci, které vám neřeknu, aby je jistá osoba zde na hpd nevyužila.


Konec! Kdo by se chtěl do rozhovoru zapojit příště? Ti, kteří si to zamluvili, tak to mají jisté. Jinak, beru omezeny počet.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.