Blog Butterfly340

Happy Blog - Začínáme!!!

Ahoj, a vítej na mém blogu. Založila jsem si ho teprve nedávno, ale tohle je můj první článek. Budu moc ráda, když tě hned prvních pár vět mého proslovu neodradíš a ty budeš číst dál. A ještě radši budu, když tě blog zaujme a budeš ho pravidelně číst.


Název blogu asi moc neprozradí o čem bude, že? Tedy v tomto případě určitě ne. Tak mi dovol, abych ho představila já. V průběhu času zde budou vycházet články všemožného druhu. Budu se však snažit, aby co nejvíce článků bylo právě na témata, která sem napíšu. Takže: seriály, knihy, filmy (recenze, doporučení...), recepty, tipy na vytváření, zajímavosti (příroda, památky), vtipy, magie...   Prostě vše, co si budete přát a o co bude zájem. Pište mi a já se podle toho zařídím. První téma proto bude neutrální.


Začátek školního roku

Jak jste s určitostí zaznamenali, tak můj blog není jediné, co teď startuje. Ano, začala škola. Těšíte se na ni jako já (vůbec)? Asi ano. Ale co naděláme. Do školy musíte ať už chodíte na první či druhý stupeň nebo již na střední. Připomeňte si to zítra, kdy nebude moct vstávat. Určitě vám to zvedne náladu, možná ne mnoho, ale aspoň trošku. Dobrá nálada je to nejlepší, co si do školy můžete vzít. Věřte mi.

Další můj tip je následující: snažte si hodiny strávené ve škole zpříjemnit tím, že budete komunikovat s ostatními. Neříkám, ať se bavíte celý školní rok, ne to ne. Ale rozhodně neseďte na zadku a nehrajte o přetávkách na mobilu. Škola není jen o tom, že se musíte učit, tahat těžké batohy a listovat v učebnici i přes přestávku.

Dále bych vám chtěla doporučit nespoléhat na pololetní písemky. Učení na poslední chvíli není to nejlepší, co můžete pro své vysvšdčení udělat. Připravujte se na každou písemku, test či diktát. Vyplatí se to. Nejenže si ušetříte stres na konci pololetí, kdy celé hodiny myslíte na to, jak vám dopadne závěrečka, abyste dostali svou vysněnou známku.

A jen na konec: nestresujte se, když vám něco nevyjde. Stejně to už nevrátíte zpátky. Nepomůžete. A když víte, že jste do toho dali všechno, tak vás to aspoň nebude tolik mrzet.


A tímto se s vámi loučím a těším se u dalšího článku. Prosím o komentáře, abych věděla jaké bude další téma. No, a za pluska budu taky ráda.        Předem děkuji





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.