Believe in Dreams

Vysněná místa našich bloggerek II.

HI GIRLS!

Je tu druhý díl ( konečně...XD), ve kterém se pokusím znovu charakterizovat naše blogerky pomocí informace, kterou mi sami Sdělily.

Takže tento styl psaní je snadný - zeptala jsem se pár mých kamarádek ( skvělých blogerek) na místo, které by jednou v životě chtěly navštívit. Jejich vysněné místo. Nechci se opakovat takže pouze připomenu, jaké bloggerky už jsem zmínila v minulém díle (který byl velice úspěšný, děkuju Vám!) a pak rovnou půjdeme na věc. =)

Minulý díl:      http://www.hryprodivky.cz/blog/believe-in-dreams/vysnena-mista-nasich-blogerek-



Sagka- HORY

Akalik- PAŘÍŽ, FRANCIE

Caliopeia- LOS ANGELS

Malířka- KARNEVAL, BENÁTKY

Obey- CÍL

Ela- RIO

Bellavilla- MALEDIVY


Dnešní díl:

Alexia Lilian Moorová- Rumunsko, Norsko

konemy- Island, sopky,gejzíry

julie kirková-Argentina, Španělsko

Felicity- New York

puma.nike- Armsterdam


ALEXIA LILIAN MOOROVÁ 

Alexiu jsem poznala skrz její otevřenost, jelikož mě zaujaly její odvážné zprávy v síni slávy. Nepochop mě prosím špatně ( XD), ale všimla jsem si Tě díky tomu, že se nebojíš na ,,veřejnosti" ( teď myslím síň slávy) psát o svých problémech. Vím, že jsem tenkrát byla neskutečně zvědavá a tak jsem se Ti nabídla, že se Ti pokusím s problémem pomoci, následně jsem Tě chtěla strašně moc poznat a na závěr jsi v naší skupině, kde se nestačím divit tvé upřímnosti vůči nám, aktivitě, kterou zde projevuješ a super vyjádřeními. Takže jsem Tě zde prostě chtěla ( musela!) mít. Děkuju Ti, jsi strašně fajn a věřím, že i ve skutečném životě máš mnoho přátel a inspirace. =)Mám tě ráda, Alex=).

Vysněné místo Alexii Lian Moorové?

Rumunsko a Norsko! WOW!

Začnu charakterizovat Rumunsko. To, že sis zvolila tuto zemi, jedině podtrhuje mé tušení o tom, že jsi upřímná, na věc jdeš přímo, nikdy Tě nebaví něco obcházet,kašleš na to, jestli je něco správně, nebo špatně. Prostě jsi svá a máš ráda věci, které se někomu třeba nelíbí, ale Tobě to nevadí. Což je úplně ta nejsuprovější povaha, jakou kdo z nás může mít. Nestydět se za věci, které máme rádi a zároveň respektovat ( tolerovat) názory ostatních. Rumunsko. Ostatní lidé by řekli : ,,Jo jasně, možná je tam hezká příroda, ale těch ( s prominutím) cikánů! Hrůza a děs!"- to jen potvrzuje, jak je náš národ až na pár výjimek zaujatý vůči této zemi. Myslím si, že Tvůj názor na obyvatelé této země je silně spojený s názorem , že bychom neměli soudit ostatní pouze kvůli barvě pleti...Krajina této země je opravdu kouzelná. Ty jsi mi rovnou poslala obrázky, takže i já jsem byla překvapená, jak je nádherná. Když jsem si do vyhledávače zadala toto slovo a rozklikla obrázky, nepochopila jsem a do teď nechápu, jak tato země může být chráněna kouzlem nedotčenosti a i když je tam dvakrát více obyvatelů než u nás, tam čas nikoli nezasáhl do krásy přírody, památek, zvyků a tradic. Ano, i v této zemi je velkým symbolem tanec žen s opálenou pletí v nezvyklých šatech s třásněmi, cinkátky a třpytky. Něco mi říká, že Tebe spíše ale opravdu táhne přírodní krajinka než obyvatelstvo, ale jsem si jistá, že jak pro nás, tak i pro Tebe by bylo zajímavé porovnat jak si tamní obyvatelé žije v té zemi, a jak si žijí u nás. =) Máš můj obdiv, jelikož máš opravdu vkusný styl - jezera, zelená pole, květiny, stezky do hor, no prostě s Tebou souhlasím. Ano, tato země by stála mimořádně za to ji navštívit. =)

Norsko.

Ježiš, ty jsi prostě úžasná! Další nádherná země. Tolik průzračné vody, hor,jezer, řek, skalisek. Prostě nádhera. Podle toho, co jsem zatím psala u ostatních, hory znamenají, že máš ráda věci pod kontrolou, vyrovnanost. Jezera, vody, řeky skrývají jisté skryté myšlenky, bolest, ale i nostalgii a vyléčení.Píšu to teď podle sebe, protože vím, že když se mi něco stane, něco co bolí, ať už psychicky nebo fyzicky, vyhledávám průzračnou vodu, která mne vždy probere a ,,vyléčí". Teď budu mluvit ze srdce a opravdu upřímě : Vybrala jsi si země, které obě mají spoustu jezer, skalisek a přírodní krásy. Nemyslela jsem si, že si jako vysněné místo vybereš např. Afgánistán ( XD), ale opravdu jsi mne mile překvapila. Vypadá to , že máš opravdu klidnou, milou, nezaměnitelnou povahu a jestli Tě mohu o něco požádat, neměň se. =) Zůstaň taková jaká si a moc Ti přeji aby se Ti všechny sny vyplnily a ty jsi byla šťastná. =)Také si myslím, že máme hodně společného a mohly by z nás být opravdu kamarádky. Děkuji za spolupráci. =)

   



KONEMY =) 

Ty jsi mne také hodně zaujala =). Všimla jsem si Tvého jména jak v komentářích, tak ve článcích obsahující osobní názory a v Tvém případě vždy kladné. paměť mi říká, že už jsem tě ,,zažila" při nějaké situaci, ale nemohu vzpomenout. Pouze vím, že ten profilový obrázek, který tam máš mi něco připomíná, ale prostě si nemohu vzpomenout co...XD každopádně vypadáš jako hodně milá holka, ale na další názor bych tě musela více poznat, jestli mě chápeš=).

Vysněné místo konemy?=)

Island! Kdo by to byl řekl? Že dívce, jež má na profilovém obrázku koníka, se bude líbit Island? No, taková už je hold nevyzpytatelnost...XD

Hráčka/ bloggerka Konemy mi napsala, že se jí líbí, (zajímají) především na tomto místě sopky a gejzíry.

Musím uznat, že i mně se ostrov s ještě neprozkoumanou a přírodní krajinou velice líbí. Té vody, přírody, prostě dokonalost. na toto máme s Konemy prostě stejný názor :D.

No, co o člověku vypovídá, že se mu líbí tato přírodní krajina?

Myslím , (ale nejsem si jistá), že uvnitř se může často člověk cítit nerozhodně. Posuďte sami. Sopka a gejzír. Oba pojmy souvisí se sopečnou činností, ale zároveň se od sebe liší a to jako oheň a voda. Takže se můžeš často cítit nerozhodně, ale miluješ přírodu. Island je ostrov mnoha tváří - sopky, gejzíry, skaliska, vodopády, lesy, příroda. Mimo jiné, sopky pro místní obyvatelstvo znamenají i neštěstí a smrt. Obyvatelé se sopečnou činností snaží vytápět vodu, ale tento ostrov není pouze ostrovem Ohně. Jsou zde také jezera, vodní plochy, vodopády a již zmíněné gejzíry. Jsi velice tématická dívka, jelikož na tomto Tvém úžasně vysněném místě je spousta kontrastů. 

Nevyrovnanost, láska k přírodě, ticho a klid, skrytý adrenalin a nevyslovená přání. Myslím, že i takto bych mohla psychicky odhadnout Tvou povahu, ale je to pouze mlhavý odhad=)

Moc Ti děkuji, že jsi mi napsala o svém vysněném místě, velice s Tebou souhlasím, že toto místo je opravdu jedinečné, nenahraditelné. =) Děkuju.=)

PS: Mimo jiné, výbuch a popel sopky mi hodně připomíná ohňostroj, ale trochu nebezpečnější ohňostroj. Nedokážu si představit, že bych sem přijela na dovolenou a ona vybuchla. Z počátku bych se nostalgicky dívala na bouřku ohně, ale vzápětí by se dostavil pocit, že není kam utéct. To je jediná věc, které bych se asi bála =).

  


JULIE KIRKOVÁ =)

Zlatíčko moje! Tahle holka, je prostě úžasná! =) Hodně dlouho podporuje mé články, jako nikdo předtím a  je prostě nenahraditelná!...XD Ne vážně. Je mi velkou oporou a abych řekla pravdu, je to jedna z dívek, kvůli kterým tady ještě jsem, protože bez jejích milých ( doufám, že upřímných!....XD) komentářů bych byla zahrabaná troska a snažila se překousat HPD kabely...XD Moc ti děkuji, jsi pro mě fakt osoba, na kterou nezapomenu!

Vysněné místo Julie Kirkové? =)

Argentina ( Amerika) a Španělsko ( Evropa)!

Teda, já koukám Juli! Tak se dáme do toho . Začneme Španělskem.

No, tady bych řekla, že přesně vím, co napsat. Copak si milé dámy představíte pod pojmem ,,Španělsko"? =) Ano, správně. Býčí zápasy, toreádora, místní kulturu a veselé občany. =) Španělé slaví povětšinou stejné svátky jako my, ale slaví je mnohem živějším způsobem...XD Ohňostroje, výzdoby, pestrobarevné šaty, zábavná muzika! Myslím , že bys tam skvěla zapadla. Podle tvých komentářů a vyjadřování soudím, že máš veselou, milou, upřímnou povahu, která by sem skvěla ladila. Chvilku by trvalo, než bys plně zapadla, ale stačí, když se naučíš Španělsky, začneš se více pestrobarevně oblékat a tradááá!...XD No, s rozzuřeným býkem si asi karty nezahraješ, ale ...=)Nevím jak ty, ale v poslední době byly zprávy v televizi o tom, jak to toreador nezvládl a býk jaksi to no...Zaútočil! Takže, jestli se tam jednou podíváš, slib celému HPD , že budeš opatrná!...XD

No, abych na tom neviděla pouze ty špatné stránky... Věřím, že si oblékneš zářivě červené šaty, silně namaluješ černé linky, nasadíš umělou kytku do vlasů a ve společnosti milého Španěla vyjdeš na ulici a s ostatními se zapojíš do vln hudby a Flamea ( místní nejznámější tanec). Vím, že toto se asi těžko dá určit jako psychický odhad, ale snad si to živě dokážeš představit=D.Krom tho sem jezdí spousta turistů nejen aby poznali místní zvyky a tradice, ale také kvůli nádhernému moři.=)

Argentina

Stejně jako Španělsko, i tady ten stát omývá moře a vyplňuje tak kousek přírodní hezké krajiny =). pod pojemm ,,Argntina" si představím jak sedíš na tribuně a fandíš fotbalistům...XD nevím, u tohoto státu jsem kromě fotbalu, krajiny a rušného města bezradné. Plně netuším, co Tě k tomuto místu táhne=) Ale ať je to cokoliv, určitě je to významné tak jako Ty.=D

           


FELICITY 

No, budu upřímná...XD Ještě se moc dobře neznáme, takže nemohu na Tvůj profil poslat žádnou kritiku ani nějakou nádhernou pochvalu. Ozvala jsi se mi s tím, že Tě můj článek zaujal a chtěla by ses zapojit. Moc Ti za to děkuji a podle toho soudím, že jsi dívka, která se ráda zapojuje mezi ostatní, jsi plná fantazie a nápadů. Takže i já Ti moc děkuji za to, že se takhle zapojuješ mezi nás a krom toho, že tě zaujal můj článek ( teď se bojím, abych Tě nějak nezklamala...XD!).

Jdeme rovnou k věci :D

Vysněné místo bloggerky Felicity? 

NEW YORK!

Super, tady vím přesně co zmínit. O tomto městě už jsem jednou psala samotný článek, takže by neměl být problém o něm psát z Tvého pohledu. New York. Město života, noci, zábavy, práce, bezstarostnosti, nakupování, přátelství, zážitků, moderní techniky...je toho spousta. Samozřejmě si myslím, že Tě k tomuto místu táhne pohled na něj v noci, kdy mrakodrapy září barvami temné duhy, jeho odraz se leskne ve vodě, slavný život známých osobností, filmy, nákupní centra, luxusní mrakodrapy a jejich pokoje s tím nejúžasnějším vybavením : skleněný stůl, kožená bílá pohovka, velké led televize, čistá kuchyň, posle s hedvábnými polštářky, výhled na město...prostě boží :) . Ale budu mluvit pravdu : Narozdíl od dalšíh zemí mě Amerika neláká, vím zní to divně a nechci Ti kazit iluze, takže to zkrátím...XD Do New Yorku tedy asi chceš stejně jako Caliopeia do Los Angels kvůli jinému životu, zábavným okamžikům, noci, pracovním příležitostem a osobnímu životu, který chceš možná trochu pozměnit. dle Tvého profilu si myslím, že si ten sen díky své angličtině začínáš pomalu zažívat už teď, takže v tom pokračuj a jednou tam třeba opravdu budeš žít vlastní život a já Ti přeji, aby se Ti to splnilo. =)


PUMA. NIKE   

Jsem strašně ráda, že jsem tě díky minulému článku, na který jsi reagovala mohla poslat žádost o přátelství a nyní můžeme bát kamarádky. =) Co k Tobě napsat? Je pravda, že své povinnosti zde na HPD hodně zanedbávám ( Ano, ano i tímto se chci omluvit mé skupině...) a tak jsem si nestačila všimnout Tvého jména více pozorně a prozkoumat ho. jsem si téměř jistá, že zde začínáš být oblíbená a hodně uznávaná blogerka, takže je pro mne poctou, žes reagovala na téma dnešního článku. Tvé jméno, jsem stoprocentně četla, jenomže i nemohu ( už zase!) vzpomenout kde a za jaké situace. Takže se snad lépe poznáme teprve v budoucnosti a navážeme na zapomenutou minulost :D.

Vysněné míso bloggerky puma.nike?

ARMSTERDAM! 

Ach bože můj! hlavní město Nizozemska! Můj bratr, taťka a i já jsme do této země úplní blázni a to díky květinám, které zde rostou. Jedná se o sukulenty, echeverie, sédumy,netřesky...Hlavně ty Echeverie. Brácha tu zem tak zbožňuje, že o ní dělal velkou prezentaci, tak schválně, co jsem si zapamatovala...XD No, toto místo je velice pověstné svou vášní pro květiny, sady tulipánů, nádherné zahrady, starověké mlýny, pobřeží moře, dokonalost sama. Sousedí s Německem a myslím, že je to přesně to místo, kde by jednu člověk chtěl založit rodinu, žít v jednom z domečků, procházet se podél řek, vysvětlovat dětem na jakém základě fungují mlýny,...Ne vážně. Nyní si získala všechny mé sympatie, jelikož tato země je prostě kouzelné stejně jako její hlavní město, Armsterdam. Jelikož tuto zem považuji za zemi květin, myslím ( doufám!) že i ty sama máš ke květinám hodně blízko. Moc bych Ti přála, abys Holandsko jednou navštívila. Když jsem psala, že bych se s Tebou moc ráda spřátelila o něco více než doteď, platí to teď dvákrát víc=). Snad jsem neudělala chybu, ale mám ve zvyku souit je podle jejich vysněného místa a z toho Tvého vyjadřuje klid, mír, bezpečnost, splynutí času, zážitky, láska, přátelství...takže doufám, že taková si i ty a pevně v to věřím. =)


   


Tak, uf, konečně, to , je , za , náma!!!! Nebuďte prosím naštvané, ale jsem moc ráda, že už jsem tento článek dokončila. Upřímně doufám, že jsem nezaměnila nějaká místa s osobou, vystihla alespoň malé detaily, nebo pár věcí, a článek se Vám bude líbit. 

V blízké době bych chtěla připravit článek s názvem : ,, ♥ WEEKEND ♥"

Článek bude obsahovat, jaké nádherné pocity jsem zažila tento víkend, proč jsem byla tak šťastná a nakonec také knížky, které teď ráda čtu, nebo tajemství HPD, klteré jsem zjistila úplnou náhodou...

Snad jsem Vás trochu nalákala, zároveň se moc omlouvám, že článek trval tak dlouho, ale strávila jsem u něho opravdu několik hodin a mám teď totálně vygumováno, šíleně mi třeští hlava ( jsem nemocná, takže bych správně měla ležet v posteli =(  ) a strašně chci poděkovat všem dívkám, které mne podporují, těm, které se zapojily do mých článků - vysněná místa našich blogerek- a těm, které mi píší takové nádherné komentáře. Bez Vás, bych nebyla nic. Děkuju Vám. =)

Přeji všem dívkám aby jednoho dne navštívila svá vysněná míst a to nejen ve svých snech a tajných přání, al i ve skutečnosti. =)

 BYE. YOUR KERSTIN=)

  

♥BELIEVE IN DREAMS- BELLAVILLA- VYSNĚNÁ MÍSTA NAŠICH BLOGGEREK! ♥






Komentáře

julie kirová(Girl´s Dream)

Božee, ty jsi tak skvělej člověk!Jak můžeš být tak hodná? Člověk napíše pár milých komentářů a jedna super holka o tobě píše tak krásně! Takových lidí moc není, a proto jsi tak výjimečná (píšu to správně? xd)!
A mimochodem, do toho Španělska se příští rok v červnu pojedu se školou podívat, pro mě splněný sen =) A dobře, jak jsi psala v článku, slibuji celému HPD, že budu opatrná smajl Anoo, Valencie a býčí zápasy...jeej smajl
A koukám, že jsi pomalu rok nebyla na HPD...doufám, že se ti nic nestalo... a že jsi tu nebyla kvůli tomu, že nemáš čas nebo nechceš atd. smajl Až se vrátíš, musíme si popovídat, stalo se tolik věcí! =)

julie kirováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.