Believe in Dreams

Tapety

HI GIRLS!

Dnešní díl je zaměřen na odreagování, uklidnění a poznání.

No... dám sem pár NÁDHERNÝCH tapet a následně je popíšu, co u každé cítím,nebo co mi připomíná. Takže i trochu psychické zaměření. Přeji Vám příjemný prožitek a užijte si článek!

                                                                                                                      Bellavilla

1. Noční klid

Temná stránka podbarvených stromů a pohled do jejich výšin je prostě úžasný! Noční obloha upravená photoeditorem dodává celému obrázku pocit, že všechno je tak jak má být. No uznejte, pár třpytek, černé stromy a modrá barva, a jaký to dělá na Vás dojem? Ano, přesně, kouzelný.


2. Mořský západ slunce


Fialovo-růžový podtón oblohy, sluneční paprsky, třpytící se hladina moře, nízké mráčky a temná dálka. To vše je na tomto obrázku nádherné, kouzelné a zároveň tajemné. Vyvolá to ve mne spoustu memories ( vzpomínek) . To jak jsme se za stmívající se oblohy procházeli u pobřeží a pozorovali lidi, kteří ještě neopustili čím dál tím rozbouřenější moře. Velké vlny, dětský smích, poslední paprsky a ten pocit, nádhera.


3. Depresivní kapičky deště

Tento obrázek bych chtěla mít jako záložku v knížce, kterou mám pod polštářem. Vždycky když se pohám s rodiči, rozběhnout se do pokoje, dětinsky za sebou prásknout dveřmi , rozbrečet se a dívat se na tuto fotografii. Kapičky tady spíše připomínají slzy a rozmazané pozadí zas podtrhuje situaci, že jsou za oknem. Svým způsobem je to fakt krásné, protože to vyvolává pocit bezpečí, venku prší a my jsme v suchu. Spíš mi je to než kvůli pocitu bezpečí bližší kvůli tomu, že si představuji, že jsou to slzy dívky, se kterou se rozešel kluk. Řekl jí to mezi dveřmi, otočil se a odešel. Ona se za ním dlouho dívala a plakala, i když už dávno z ona vidět nebyl...


4. Průzračné listy


Klid, pochopení, volnost, upřímnost, pocit, že nic nemusím řešit. Zelené listy, voda a tři kapičky, miluji tenhle obrázek. Vždycky na něj narazím a vždycky ho dám do článku, protože prostě  musím. Zbožňuju ho.Představuji si pod ním průzračnou studánku, jejíž dno je pokryté pískem a pár oblázky, může být nekonečně hluboké a stejně se v něm očima nikdy neutopíme. Vzadu za krkem nás šimrají jarní lístky a mi se letmo dotkneme hladiny vody, která se po tuhé zimě zavlní, a ukáže nám náš rozmazaný obraz.


    5.  Zimní klid

    

Osamocený strom, který ztratil část svého já, stojí opuštěně v zasněžené krajině a jeho další část je poutaná k zemi zmrzlými kořeny. Jeho poslední nadějí je sluníčko, které vysvitlo mezi jeho ztuhlými větvemi a dovolilo mu alespoň trochu toho uklidňujícího tepla. Brzo, velmi brzo už zase na sobě ponese lístky, bude se pyšnit svouzelenou krásou a pustí pupeny, které posléze dají nové větvičky, květy a plody... Do té doby, může poze vzpomínat, jak krásně a slepě vypadá nekonečnost...


6. Letní koncentrace


Jóga a západ slunce. Ani si nevšimneme, že už zapadá slunce, protože máme zavřené oči a uvnitř nás naplňuje přízračné bílé světlo. Obklopuje nás aura a její záře se rozlévá hluboko pod krajinou, která se pood námi rozprostírá. Kamínky jsou po dlouhém dni rozpálené, ale vzadu nám rozpuštěné vlasy čechrá jemný větřík. pocit štěstí, Naděje, snahy? Ano a ještě mnohem víc.


7. Duhová galaxie

Tapeta na mobil, nebo skvělý motiv na textil a vak. nádherně sladěné tény do sebe zapadají, splývají a navzájem se zvýrazňují. Třpytivé hvězdičky pohledu dodávají zasněná pohled.

Díky za pozornost.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.