Epic Coaster
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Cube Crush
Hra - Cube Crush
Video se načítá
Operate Now! Epilepsy Surgery
Hra - Operate Now! Epilepsy Surgery
Video se načítá
Sarah's Run
Hra - Sarah's Run
Video se načítá
Skelita Calaveras Dress Up
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
Disney Princess Hipsters
Hra - Disney Princess Hipsters
Video se načítá
Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Violetta Dress Up!
Hra - Violetta Dress Up!
Video se načítá
Frizzle Fraz 2
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Penguins Castle
Hra - Penguins Castle
Video se načítá
 

Believe in Dreams

Sherlock Holmes- sister Euros

HI GIRLS!

Večerní článek pro milovníky Sherlocka Holmese ( jako jsem já!....XD) je tu a s ním i informace o jeho filmové sestře Euros, kterou před ní Mycroft tak dlouho skrýval...A ona se rozhodla, zahrát si hru, která bude stát nejeden život. Až se bude muset rozhodnout....Zvolí si Sherlock svého bratra nebo kolegu dr. Watsona

EUROS

Sherlockova sestra, kterou si nepamatuje. Nevzpomíná si ani na to, že měl nějakou sestru. Jak si pak má ale pamatovat, co udělala s jeho psem Rudovousem? A kdo ona vůbec je, při tom čeho je schopná? Sherlock se tak dlouho obával Moriartiho, kterého ale naprogramovala ale Euros. Toto jméno jí dali rodiče, když se narodila. Ovšem že ale netušili, co z jejich dcery vyroste. Jediná dcera. Bestie.

 

   SHERLOCK                                                                DR. WATSON

     

EUROS                                                                                             MYCROFT

 

 

Euros

Jediná dcera...Dcera Sherlockových rodičů. Dcera, která je mrtvá. Sestra, která si chtěla hrát. Sestra, která si chce hrát. Sestra, která si musí hrát. Ona, ta nejchytřejší. Ta psychicky nadně. Ta, která podpálila dům, ve kterém vyrostla, svůj domov. Žena, která zabila nejlepšího kamaráda svého staršího bratra. Ta, která umí hrát na housle stejně skvěle jako on. Protože ona, je jiná. Je krutá, ale ona si přece chce jenom hrát. Dívka, která se řítí z letadla, dívka, která bude co nevidět mrtvá. Dívka, dcera, sestra. Euros. Východní vítr. Bůh východního větru. To je ona. A nikdo jiný. Euros.

 

TV ON

 

,,Dobrý večer Londýne. Hlásím se Vám z ulice Baker street, kde došlo opět k velkému vyzpovídání slavného detektiva, Sherlocka Holmese. Jak se ukázalo, před světem skrýval svoji psychicky labilní sestru, jménem Euros. V dětství mu zabila kamaráda a způsobila tak životní trauma. Se mnou tu stojí přítel Sherlocka Hollmese, dr. Watson. Dr. Watsone, mohl byste prosím popsat jaké to je stát po boku toho nejznámějšího detektiva na světě?"

,,Řeknu Vám to asi takhle. Zabil mi ženu , se kterou mám dítě, chodil jsem k psycholožce, ze které se nakonec vyklubala jeho vražedná sestra, a kdykoliv někam přijdu, chválí blog Sherlocka  Holmese, který ale nepíše on! Ale já! Jak se mám asi sakra cejtit!"

 

,,Dovolte abych do toho nudného rozhovoru také vstoupil. Mary se pro mne obětovala, takže já ji nezabil. Jistě, je to smutné, ale musíme přes se přes to přenést. Jone, uklidněte se . Co se týče mé sestry možná zabila někoho milého mému momentálně shnilému srdci, ale je to už dávno, takže to nemůžeme potvrdit zcela jistě..."

 ,,Proč ji sakra kreješ?"

,,Mimo to ten blog by beze mne neměl cenu, takže čistě hipoteticky, ho píšu já. A není pravda, že..."

,,Má přítelkyni."       ,,Oh, Sherlock Holmes má přítelkyni? To je úžasné, haló lidičky, mám tu žhavé novinky ze Sherlockova milostného života , podívejte se na zprávy ON TV! ...."

 ,,Co to sakra říkáš? Já nemám přítelkyni!"

,,A co Aireen Adlerová?!"


 

Tak co, líbilo? Tento článek byl o posledním díle světoznámé série. Já jen doufám, že natočí další díly....Nicméně tento díl se jmenovat ,Poslední případ´ , kde nám byla představena Sherlockova sestra...Snažila jsem se Vám trochu přiblížit její charakteristiku. Mimo to jsem vymyslela menší pokračování...XD

 

Dej like, vlož komentář a užívej si života!


 

Z vchodových dveří na Baker street se s Vámi loučí....Vaše SherKerstin!    BYE

Komentáře

malířkaVIP(Girl´s Dream)

Super článek! : ) Jsem úplněj blázen a milovník Sherlocka (stejně jako většina mé třídy). Viděla jsem (jak by to jinak mohlo být?) všecny díly ze všech řad a těším se na další řadu, která bude bohužel až za dva roky : (

malířkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.