Cube Crush
Hra - Cube Crush
Video se načítá
Operate Now! Epilepsy Surgery
Hra - Operate Now! Epilepsy Surgery
Video se načítá
Sarah's Run
Hra - Sarah's Run
Video se načítá
Skelita Calaveras Dress Up
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
Disney Princess Hipsters
Hra - Disney Princess Hipsters
Video se načítá
Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Violetta Dress Up!
Hra - Violetta Dress Up!
Video se načítá
Frizzle Fraz 2
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Penguins Castle
Hra - Penguins Castle
Video se načítá
 

Believe in Dreams

*LOVE cool things*


HI GIRLS!

Řeknu to upřímně, nenávidím cool věcičky, ale někdy je prostě potřeba přenést se přes sebe sama a zjistit, co DOOPRAVDY máme rádi. Takže ano, i já miluju nějaké věci. Zbožňuju růže, galaxie, knihy, magii, tanec, tajemství...Nenazývám je slovem ,,cool" proto, že je milují všichni, ale protože přesně vyjadřují to co myslím. Abyste to pochopily...XD

Věci, které opravdu mám ráda jako na textilu, botech, krytech...A tak, vyjadřují přesně slovo ,,cool" . V Angličtině to znamená ,,chladný" ale mně by se spíš hodil výraz ,,úžasný, zářící, skvělý, nepopsatelný, nejlepší, růžovofialový. =)


LOOK 

Nemám ráda Khaki bundu, velké výstřihy, přehnaně tenké vytrhané obočí, prodloužené řasy, přehnaně řesenky, vyzývavé stíny, propíchlé uši...NE Ano, i tohle dnes u nás ve třídě nosí holky, které představují to nevyslovené slovo ,,cool ladies"

  ---)  Tohle je to co nenávidím.  Přetvářka. Umělost. Lež.


REALLY? BEFORE

Dřív jsem si řííkala : ,,Nikdy nebudu mít podpatky, nebudu chtít drahé a zbytečné oblečení, nebudu se malovat, nebudu mít ráda to co ostatní, nechci žádného kluka."

----) Dělám přesně to, co jsem dělat nechtěla.


REALLY? AFTER...



KRYT NA MOBIL

Nejdřív jsem nenáviděla kryty na mobil - nyní mám ten nejúžasnější kryt na mobil co existuje a to jsem říkala, že mi příjde zbytečné utratit  350 Kč  za něco tak nepraktického... A přesto jsem to udělala. Nemám sice I -phone, ale ten kryt mi připomíná něco jako ,,úpis k rozmazlenosti". Miluju ho, nepustím ho z ruku, a přesto mám tolik starostí, že jsem ho třikrát zapomněla ve škole. Na tom krytu , je napsáno ,, TRUST YOUR HART" - DŮVĚŘUJ SVÉMU SRDCI. Je to připomínka toho, že když jsem bezradná, vím co udělat. Vzpomenout si jak by to udělala ,,ta chladná část mého já, ta rozumná".

Vak, hudba, mobil, šaty, líčení , podpadky 

  -----) To jen on. Můj miláček.


VAK

Jasně, nastala éra, kdy všichni měli na tělocvik vaky, jen já igelitovou tašku. Styděla jsem se a nenáviděla se za to, že nemůžu díky své ,,odlišnosti" zapadnout mezi ostatní. 

Nechtěla jsem ho, nelíbily se mi vzory ani barvy, styly, hlášky, tupá hesla, výsměch značek...

A pak mě zaujal jeden jednoduchý, jemný, vak.

Takže i v tomto jsem splynula s ostatními a vydupala si svou ,,cool" image. Vím, že je to hrozný, ale já jsem prostě...Musela. 

         


LÍČENÍ

Jako malá jsme dělala gymnastiku, což je sport ve kterém se holky líčí. Ladí to s dresy, gumičky, náčiním.

Takže jsem na stíny, linky, řasy, tvářenky, byla zvyklá. Ale to nic nemění na věci, že když jsem viděla v šesté / sedmé třídě holky jak se malujou, nebyla jsem na to jednoduše připravená. Tolik řasenky, stínů, rtěnek...Tolik falešných tváří a úsměvů.

Něco jiného, je člověka znát jaký doopravdy je a pak je něco jiného vidět, jak se ničí předstíráním. Tímhle způsobem jsem přišla o hodně kamarádek.

 


OBLEČENÍ

Hmm..Tak konečně začínáme přiházet k dalšímu zádrhelku. V oblečení, jsem zatím nezapadla. U nás na škole jsou holky řekněme... ,, Více vyvinuté" takže si kupují v dospěláckém oddělení oblečení, které ale dle mého názoru neodpovídá jejich věku. Výstřihy jsou poněkud ...Větší, šaty moc vyzývavé, barvy moc smutné. Já tu ale nejsem od toho, abych kritizovala ostatní. Takže ano, některé holky chtějí méně vyčnívat a taky třeba mají rády šedou, černou, tmavé odstíny, na tom samozřejmě není nic špatného.Pro ně je ale něco jiného nakupovat v Tally weil a v F¤F.

Pro holky u nás znamená výběr obchodu s oblečením známku vyspělosti. Nedej  bože, aby něco nebylo značkové. Takže se v poslední době bojím, abych nebyla moc  ,,neznačková". Vím, zní Vám to asi dostsměšně, trapně, ale věřte mi, že u nás ve škole už to začíná být denní rutinou. kritizovat a pomlouvat ostatní... Ale abych neodbočovala...

Mým oblíbeným obchodem je TAKKO , HM , ale to neznamená, že ceýj můj šatník je z těchto dvou obchodů. není. Jsou tam i ty ,,neznačkové kousky" , kterých si vážím ale skoro nejvíc, jelikož mi je kupuje babička a já jsem jí za to moc vděčná, protože vím, že to má s dědou těžký, musí se o něho starat a ještě nakupovat, vařit, uklízet, a když jí zbude  nějaký čas, snaží se koupit něco hezkého mně , bráchovi, mamině, nebo taťkovi a vím, že jí to hrozně baví a chci jí udělat radost tím, že si to vezmu párkrát an sebe. Tohle je vlastnost, kterou na lidech miluju - i když už jsou v koncích, nemůžou, vždy jsou schopní postavit se za své blízké, přátele, rodinu. Samozřejmě, ne všichni.

to bylo trochu od tématu....XD

Oblečení: Mám ráda barvičky, jejich kombinování. Např. Kytičkované volné ,,legíno-tepláky" ( xD) s pastelovým tílkem. hlavně by každý měl nosit to co je mu pohodlné, v čem se cítí nejlépe a ne všechno tak řešit jako já...XD

Jsem milovník vzorovaných legín na tělocvik, sportovních tílek, společenských elegantních šatů .

 


BOTY

Jako malá, jsem nic takového řešit nemusela. Tenisky, kecky, podpatky, sněhule, kozačky...No, teď je to zase úplně jinak. Je to ten hnusnej pocit, že jdete do školy ve sněhulích a všichni se Vám budou smát. Zase se bojíte toho, co na to řeknou ostatní.  Jestli jsem se ale něco naučila,  tak tohle - Ať v životě zažijete cokoliv, nikdo Vás nemůže znát tak dobře aby Vás soudil podle toho jak vypadáte. Ten, kdo to udělá, je blbec, protože  v životě nezáleží na vnějším projevu ( jasně, tak trochu, na tom, ajk působíte na své okolí, jak Vás nímají ostatní), ale hlavní je, jací jste ,,tam uvnitř".

Zase jsem odbočila...XD

Boty. Nikdy jsem si nemyslela, že budu tak tupá a budu chtít pouze ty značkové. Snila jsem o nízkém podpadku, dnes si v obchodě zkouším jehly. Změniy se ambice, změnila se povaha, změnily se priority. Jednou bych si moc přála boty, které jsem si  zkoušela o víkendu - černé podpatky ( možná 5-6 cm?), které byly potřpytěné. Byly poměrně levné, ale mamka byla proti. Zjistila jsem ale jedno- Jakmile jde v životě dítěte o nějakou věc, která by ho mohla postaršit, rodiče budou vždy proti, jelikož jim to připomene ty  časy, kdy je jednou kvůli studiím opustíme.  Takže ty řeči : ,,Zničíš si tím nohy"- Jsou trochu lživé...XD Jestliže máte podpatky , musíte nohu držet v té správné ploze, protože když povolíte klenbu, nebo jen trochu vtočíte nohu, je dost pravděpodobné, že letíte dolu...XD

O těch mých vysněných botech mluvím, protože si myslím, že BY SE HODILY k obou šatům co jsem si koupila ( co jsme koupily s maminou), ale hlavně mi je schválilo moje dvojče, které mě pořád říká jak mi něco nesluší! - XD

No, nemám je, tak žádnou díru do světa taky neudělám....XD


GALAXY

Tak tady nemůžu říct čistě žádnou spojitost, ale pouze že se mi tu líbí hra barev. Odstíny modré, fialové, růžové, třpytky, souhvězdí... Prostě se mi to moc líbí jako samotná tapeta, nebo jako vzor na oblečení.

Je to úžasné. Sice to nevyjadřuje mou pravou podstatu, ale je to věc, která mne fascinuje a patří do tohoto článku


      


INSTAGRAM

Nechtěla jsem facebook, nechtěla jsem dělat selfie, mám instagram. Jak to říci... Stálo mě hodně pověsti, když jsem si ho založila  a o to více zklamání, když zjistili, že fotím pouze přírodu. Na instagramu se žije jiný život - jeden z těch falešných. Fotky se upravují a téměř nepřipomínají skutečnost. Přidávají se k nim efekty, barvy, pozadí...To není nic pro mě. Miluji přírodu a obdivuji kolik darů z ní ještě zbylo, když uvážím, co všechno jí lidstvo udělala. Tolik nádherných lesů, jezer, moří...nádhera. A nic z toho nepotřebuje efekty =)



DRAWING

    Mým oblíbeným stylem kreslení se stalo malování růží, postav, obličejí, oblečení, přírody. Hrozně se mi líbí vyrábění stylem - namaluji a živou přírodou doplním. na instagramu mě hrozně zaujalo vytváření šatů z květin, špagetů, mušlí, ovoce...je to fantazie, na co lidi přijdou. =)

    


HUDBA

Netušila jsem, že ze mě  bude ta holka se sluchátky, která raději v autě poslouchá hudbu, než aby se bavila s rodinou...Pravda je ale ta, že hudbou si třídím myšlenky, uklidňuju se a zklidňuju nervy. Je to další svět. Slova splynou v rýmovaných verších, ty se změní v noty sladěné v rytmu, který splyne s melodií a hudba je na světě. Samozřejmě, každý má svůj styl, mně se třeba líbí uncover, listen to your hart, titanic, unstoppable, you are the only one, 7cifr,  a nemám ráda rock, metal. Tím samozřejmě naříkám, že neexistují dívky, které tento styl hudby zbožňují tak jako já slaďárny...XD

Hudba se ve mně nezměnila, ale životem mě provází hlavně jedna písnička : I need your love.



Závěrem...

Dnes jsem Vám trochu přiblížila mé pocity, když se bojím, že nezapadnu a životní postoje ve kterých jsem se změnila. Snad se Vám článek alespoň trochu líbil a nezklamal Vás. =( Děkuju, že jste si ho přečetli. =)

Vím, že každý většinou chce zapadnout mezi ostatní a tak se snaží napodobit jeho stylu oblékání, chování. Každý z nás má někoho, koho ,,uctívá", ale je třeba si uvědomit, že všichni nemusíme být stejní. Představte si, že byste všichni nosili stejné oblečení, měli stejný make up, vlasy, boty, prostě všechno - Nebyli byste to Vy.

Takže... Můžete se chtít někomu trochu podobat, ale nikdy to nepřehánějte, protože vždycky budete svým způsobem originální a jedinečný. A pamatujte si - Nezáleží na tom, jak člověk vypadá z vnějšku, ale jaký je uvnitř. ´=)

  BYE, YOUR KERSTIN =)

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Každý se mění a není na tom nic špatného.

Já si pamatuju na tu malou nenápadnou hodnou tmavovlasou holčičku s věčně zmaštěnými vlasy, které si česala max. 1x denně ráno. Bylo jí jedno, co nosí na sobě, jestli to smrdí, jak v tom vypadá, jestli to jde dohromady... Móda ji vůbec nezajímala a spolužáci také ne. Měla pár kamarádek, ale byla příliš slušná, než aby se s nimi mohla normálně bavit a o tématech, o kterých se bavili, nic nevěděla.

Možná ti došlo, že jsem popsala své mladší (asi o čtyři roky) já. Teď jsem vlastnostmi pořád stejná, ale změnila jsem se. Pečlivě si vybírám outfit tak, aby mi šel k sobě a abych v tom nějak vypadala. O vlasy se starám skvěle a vím, které účesy mi sluší. Vím, jak se chovat ve společnosti spolužáků a jak s kým mluvit... a oni mě mají rádi a rádi se se mnou baví. Máme pár společných témat, umíme se společně zasmát... Změnila jsem se tak, že jsem se o sebe začala starat a také jsem začala vnímat svět, okolí a lidi kolem mě.

S těmi boty... Nevybírej si boty podle toho, jestli se ti líbí a chtěla bys to zkusit, protože v těch botách budeš jako fotky slečen, které obdivuješ. Prostě a jednoduše, radši když ti boty skvěle sedí a dobře se ti v nich chodí, než aby byly módní a pěkné. Jestli jsi nikdy neměla boty na podpatku, byl by pro tebe 5 cm podpatek zlo a ty boty bys pak nenosila, protože by ti byly nepohodlné. Já jsem to takhle měla s prvními boty na klínku (bylo mi asi 11), hrozně jsem je chtěla, abych byla konečně vyšší. Ale nebudu nic nalhávat, chodí se na tom blbě, tlačí to a vydržet v tom celý den je takřka nemožné. Takže jsem ty boty použila max. 4x za rok na koncerty, jinak jsem si vzala normální botasky.

Jinak skvělý článek jako obvykle, skvělé názory a skvělé zpracování =)

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

konemyVIP(Girl´s Dream)

Mám to úplně stejně, taky jsem si nikdy nemyslela, že budu dělat věci, které dělám teď. V každém případě je důležité nosit to, na co se cítíš, koneckonců člověk může nosit i tu khaki bundu a zároveň se nepřetvařovat. Značky mi připadají úplně na nic, nevím, co na nich všichni vidí, co je na tom úžasného? Jen zaplatíš o pár tisíc víc.

konemyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

konemy: Tak odsud te znám! Bravo! To je přesně to o čem jsem mluvila! Tenhle komentář mě zaujal, protože je to úplné shrnutí toho co jsem chtěla říci
Moc Ti děkuji

BellavillaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.