My Farm
Hra - My Farm
Video se načítá
Horse Racing 1
Hra - Horse Racing 1
Video se načítá
Pimp My Pony
Hra - Pimp My Pony
Video se načítá
Happy Wheels
Hra - Happy Wheels
Video se načítá
Frozen Makeup
Hra - Frozen Makeup
Video se načítá
Frozen Elsa Makeover
Hra - Frozen Elsa Makeover
Video se načítá
Monkey Go Happy 6
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
My new room christmas edition
Hra - My new room christmas edition
Video se načítá
Match and Remove Level Pack
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
 

Believe in Dreams

5 nejlepších nápadů, jak se inspirovat

HI GIRLS!

V dnešním díle chci pomoct všem HPD blogerkám, které většinou chtějí svojí kariéru ukončit kvůli nedostatku inspirace. Pomůžu Vám, jakým stylem vymýšlet nápady, jak se inspirovat ostatními, ale zároveň nekopírovat a uvedu osobní příklady. Bude to hodně obsáhlé téma, ale....I kdyby mělo mít minimum ( klidně 0 ) plusíků, stejně budu ráda, že jsem o tom napsala.


CO JE TO INSPIRACE?

Jednoduše...Jsou to nápady, návrhy, motivace, použití stylu , který se nám líbí u někoho jiného, ale zároveň použijeme pouze okrajové věci. Např. Pokud se Vám líbí články Akalik, zaměřte se na to, co se Vám na nich líbí nejvíce , zajímavost a vtipnost - tak se inspirujte a používejte vtipné komentáře i ve svých článcích - ale upravené, musejí být z vašeho pohledu ;)


Kde mám ale nápady brát?

Tak, tady mám pár návrhů, kde a kdy získáte ty nejlepší nápady:


SNY:

Jasně možná, že nejste ten tip, který se rád svěřuju s čímkoli, natož se svými sny. Málo z nás si ale uvědomuje,kolik pravdy může jeden sen mít a jak se z něj můžeme inspirovat.

Tak např. : Před dvouma dny se mi zdálo o HPD festivalu. Byla to obrovská akce, na kterou se sjely všechny blogerky z hpd.  Předala se velká cena za talent, kterou vyhrála suverénně nejlepší blogerky roku, Akalik! Skokana roku získala Malířka s elou, jednak a udržování přátelství a jednak za smysluplné články ze života.

Cenu podpory získala julie kirková a tu za poradkyní hpd Sagka. 


A cenu za nejzajímavejší objev roku  převzala Josefa.

Krom toho měly  blogerky možnost seznámit se s adminy, poděkovat jim za internetové stránky, testy a hry, klidně se mohli s nimi vyfotit.

Bylo zajímavé vás tam všechny vidět, s pyšnými rodiči  a ve večerních šatech...


- Není snad tohle inspirace? Jistěže je. Zdálo s mi o festivalu hpd. O tom jak tam vypadáte, co znamenáte pro ostatní.  Na tohle téma  by se dalo psát milion článků...

 TIP: Pokaždé když když vám bude zdát zajímavý sen, zapište  si ho do deníčku a později si přečtěte, jaké je to bláznivé a úžasné.



VZTAHY

Ze vztahů se můžete vždycky inspirovat, lépe řečeno, poučit. 

Je to jednoduché- vidíte kokem sebe lidi, každý z nich je nějaký, má dobré i špatné vlastnosti. Můžete se srovnávat - jste rádi, že nejste jako on? A nebo naopak mu závidíte něco, co nikdy nebudete mít? Řeknete si, tak takováhle, bych nechtěla být nikdy...

Př.: Chtěla bych mít rodiče spolu. Vidět je, jak jsou spolu šťastní, tráví čas spolu...A ne vidět pořád hádky našich. Ona je má a stejně se chová tak bezohledně a namyšleně. 

Inspirujte se jinými lidmi - jejich vlastnostmi, povahou, skutky, tím, co byste nikdy nechtěli mít .

TIP: Kamaraďte se, navazujte kontakty, nebo-li, jestliže je podle vás někdo divný, než to vyslovíte sami nahlas, pokuste se zjistit, nebo ještě lépe, sami se ho zeptat, co se mu stalo, nebo se s ním děje. 

Třeba pak zjistíte, že je dotyčná osoba úplně jiná. 




ZAJÍMAVÉ SITUACE

Tak třeba...Co jste si vždy přály a vysnily? Kluka. Co souvisí s klukem? Láska. Co s láskou? Chození. Co s chozením? Vážnější vztah. Co s vážnějším vztahem? Svatba. Co se svatbou? Děti....XD

-Ukázková ukázka ,,mého divného myšlení" . Můžete si toho ale všímat i Vy, npř. Když jdete parkem a vidíte někoho jak se líbá...No nic , odbočuji.

Jak se inspirujeme láskou a svatbou? No, jak jinak, než že uděláte velký článek, o svatebních šatech, dortech, svatebních zvycích, kyticí, družičkách, růžích, svatebních přísahách...

Na povrch to vypadá nudně, ale o tom to právě je - z ,,nudné věci" ( no, svatba úplně nudná zase není...XD) udláte něco zajímavého, informativního a úžasného. 

TIP: Všímejte si svého okoklí.



INFORMACEMI

Inspirujte se informacemi. Jasně je léto, takže na školu už se nechce myslet, ale jen to zvažte- když probíráte v zeměpise kontinenty, určitě narazíte na nějaké místo, které Vás něčím zaujme. Najděte o něm informace, obrázky, základní informace - a článek je na světě! Nemusíte to dělat nudnou referátní formou, od toho blogování není, odvažte se, přidávejte vtipné poznámky, přidávejte vlastní názory, jak na Vás místo působí, jaké památky byste chtěli navštívit nejvíce, zajímavosti o místních obyvatelích, zvycích, kultuře...Cokoliv. 

TIP: Nekopírujte nudné texty z wikipedie, pouze si najděte důležité informace, které pak svojí fantazií rozvíjejte. Blogerky vždy zkopírované články poznají, vyhněte se tak nepříjemným komentářům a hateování...


JÍDLEM

Nejsem si jistá, ale myslím, že nejsem jediná, kdo jídlo miluje a některé ,,kusy" mu připadají prostě zvláštní.

Např. Párek v rohlíku, houby, pizza, croisant, cocacola, bombóny.

Jednoduše si najděte něco, např. ovoce, najděte si o něm zajímavosti informace, upravte je podle vlastního druhu a přidávejte obrázky. 

Např. Článek - Cofola vs Cocacola

Řekněte sami, nezajímalo by vás to? Mne tedy ano. Stačí si zjistit - od jakého roku se vyrábí, co obsahuje, jaké země preferují co,, jaké zvířata se prostřednictvím těchto nápojů proslavila...Cokoliv.

TIP: V článku nesmí chbět Váš osobní názor, jaké ovoce vám chutná více, jaký nápoj pijete radši a kdy, co jíte a pijete na trénincích...




Tak jo, vím mže to neylo nic extra, ale chci motivovat začínající blogerky, které většinou končí právě proto, že nemají o čem psát. Myslím, že v dnešním bylo alespoň tak 10 přesnějších nápadů, o čem psát, je to opravdu cokoliv - donut, svatby, tradice a zvyky jiných zemí, jaké se vám zdají sny, které nápoje patří mezi vaše nejoblíenější, ovoce, které v létě jíte-  třešně, jahody, borůvky, meruňky, broskve , zelenina- lusky, meloun....Cokoliv


Děkuji za zhlédnutí, přeji krásný večer a budu moc ráda z každý koomentář, plusko. Děkuji Vám, jste moje všecko.


                                                                              Bellavilla




































Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.