Baby Barbie Hobbies Doll House
Hra - Baby Barbie Hobbies Doll House
Video se načítá
Fantasy Girl
Hra - Fantasy Girl
Video se načítá
Barbie Burgers
Hra - Barbie Burgers
Video se načítá
Dreamhouse Quiz
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Cute Horse Hospital
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
The Animal Zoo
Hra - The Animal Zoo
Video se načítá
Elsa's Having A Baby
Hra - Elsa's Having A Baby
Video se načítá
Match and Remove Level Pack
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
Where's Derpy? 2
Hra - Where's Derpy? 2
Video se načítá
 

Anime povídky atd.

Yandere-úvod

Ahoj!Už nějakou dobu chci napsat nějaký ten horor,ale nikdy jsem neěděla o čem.Nedávno jsem narazila ale na jednu hru,kterou jsem se náhle inspirovala a rozhodla se ji napsat.Protože tam ale bude pár nechutných scén a hodně krve,dávám 12+!!


Děj: Představte si dívku,která nikdy nic necítila,až jednou potká mladíka Senpaie a velice se zamiluje.Takhle by zněla nějaká pohádka.Má to však háček.Není jediná,komu se Senpai líbí.Dívka začne běsnit.Chce svého Senpaie jen pro sebe,a tak se rozhodne udělat cokoliv,co by tomu pomohlo.Ve škole pak začne jedna děsivá hra na kočku na myš plná krve a mrtvých..


Postavy:

Kumiko Furatawa

Kumiko je hlavní postava a vypravěčka příběhu.Je bezhlavě zamilovaná do Senpaie a žárlí na každou,která se dostane do jeho blízkosti.Chvíli jen žárlí,ale časem její duše ztratí ponětí,co dělá a ze žárlivosti začne ony dívky zabíjet..


Senpai Shiro

Je spolužák Kumiko a nemá sebemenší ponětí,že ho miluje.Samotnému se líbí dvě spolužačky,Osana a Haruka,ty o tom dobře ví a mají ho rády.Z Kumiko má trochu divný pocit,protože na něj neustále zírá.


Osana Kisuke

Osana je dobrá kamarádka Kumiko a zárověň nepřítelkyní Haruky.Je strašně roztomilá a má písklavý hlas.Miluje roztomilé věci a Senpaie,které ho velmi miluje.


Haruka Kokona

Haruka je hodně populární na škole a je velice zamilovaná do Senpaie.Často takhle soutěží o jeho srdce s Osanou,která ho taky miluje.Její rodiče se o nic moc nezajímají,často proto nechodí domů.O Kumiko nejeví moc velký zájem,ale bere ji jako kamarádku.


Oka Ichigo

Oka je prezidentka okultistického klubu a je velmi samotářská.Moc nemluví a má ráda Senpaie,pouze ale jako kamaráda.Oka je totiž homosexuál,tudíž se jí líbí holky.Mezi jedny z jejich vytoužených lásek je i Kumiko.


Sayuri Mino
Sayuri je nejlepší kamarádka Haruky a je velmi hodná i k Kumiko.Má však trochu zájem i o Senpaie.


Opening:


Snad zaujmulo a těšte se!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.