♥NewShine♥

Tipy na Vánoční filmy!

Ahoj, máme před sebou víc jak týden Vánočních prázdnin a k tomu prostě patří Vánoční filmy, teplý pyžamo a kakao/čaj. Takže tu mám 5 filmů který na které se můžete podívat :) Vybrala jsem ty filmy které mě nejvíce zaujaly, nechtěla jsem sem psát takové ty klasické pohádky jako je mrazík atd. a z těch co tu mám teda pro vás nachystaných tak jsem viděla jenom ten poslední ale na všechny ostatní se právěže během prázdnin chystám kouknout, tak uvidíme jestli se k tomu dokopu a teď už se ale vrhneme na ty filmy :D (Většina filmů o kterých mluvím se dají stáhnout na ulož.to a nebo se na ně můžete podívat online)


Vánoční polibek (A Christmas Kiss)

Hlavní postava je Wendy Walton a to nejlepší designérka v Bostonu....ale zatím to ještě nikdo neví. Wendy opustila práci v místním divadle, aby se stala asistentkou Pricsilly Hall, nejprestižnější designérky ve městě. Hall ale nutí pracovat Wendy dlouho do noci. Jednou pozdě v noci, když odchází z práce, uvízne ve výtahu s mladým a velice pohledným cizincem. Ještě než se stačí otevřít dveře výtahu, Wendy a její záhadný muž se políbí. Druhý den v práci spatří Wendy záhadného cizince před dveřmi kanceláře....Ukáže se, že to je Adam Hughes, bohatý filantrop a přítel Ms. Hall. Jeden polibek může vše změnit...



Láska Nebeská

Tak tento film je hodně známý, ale podle tohoto popisu mi přijde že je celkem zmatený, ale tak až se na něj podívám tak uvidím. Je to teda romantická komedie,která nás zavede do současného předvánočního Londýna, kde se odehraje příběh skládající se z mnoha nádherných milostných historek - někdy romantických, někdy smutných, někdy pošetilých. Všude, kam se podíváte, způsobuje láska chaos. Od nově jmenovaného ministerského předsedy, který se zamiluje 30 vteřin poté, co vejde do úřadu, až po smolařského prodavače sendvičů, který nemá s dívkami ve Velké Británii prostě štěstí, od spisovatele, který dostal košem a vypaří se do jižní Francie utěšit své bolavé srdce, až po stárnoucí rockovou hvězdu, která se snaží o come-back za každou cenu, od nevěsty, které dělá starosti nejlepší přítel jejího muže, až po ženu, které dělá starosti její manžel; od chlapce, který se zakoukal do nejkrásněší dívky ve škole, až po jeho nevlastního otce, který se zakokukal do Claudie Schiffer. Tyto londýnské životy a lásky se setkají, a nakonec vše vyvrcholí na Štědrý večer. 

Pokud jste už tento film viděli tak mi celkem napište jaký je protože mi přijde docela zmatený :)



Vánoční únos

Tak tady ten film mi přijde celkem bláznivý a zajímavý nebo teda podle popisu. Hlavní postava by teda měla být Trudie což je typická smolařka. Rodiče ji neustále ukazují, jak je neschopná, nestihne schůzku ohledně nové práce, partner se na ni vykašle, má nesnesitelného šéfa a zákazníci v restauraci jsou na ni neurvalí. Ke všemu jsou Vánoce a Trudie se má dostavit na rodinnou oslavu. Najednou udělá to, co by nikdo jiný neudělal - unese muže, který se jí líbí, Davida, a odveze si ho domů na svátky. David, jenž se proti své vůli ocitl u Trudie doma a v její podrážděné rodině, se dovolá své přítelkyně a protože má jistotu, že pomoc se blíží, začne si hrát na Trudiina dokonalého milence. A zřejmě díky kouzlu Vánoc se stane něco nečekaného....



Vánoční prázdniny

Tady ten film může být docela zábavný a určitě se u něj každý nasměje protože Táta Clark chce zažít Vánoce, po kterých už dlouho touží - pokácet si vlastní stromeček, celá rodina u stolu a další podobné věci. Ostatní z toho nejsou moc nadšení, ale pomáhají. Pokácí asi pětimetrový strom, který jim následně zlikviduje část domu. Všichni se usilovně snaží vytvořit šťastnou vánoční atmosféru. Nic se ale nedaří tak, jak si Clark představuje a je to jeden vtipný malér za malérem.



Barbie a dokonalé Vánoce

Já sem to sem prostě musela dát, protože řekněte mi kdo nemiluje Barbie a ještě ke všemu Vánoce a tohle dohromady je bomba. Barbie a její sestry odjíždí na Vánoční prázdniny do New Yorku a po cestě a i tam je čeká spoustu dobrodružství. 

Jako je mi 13 a na tohle se klidně podívám i až mi bude 16. Miluju Barbie :D 

Tady máte odkaz, kde můžete se na tuto pohádku můžete hned online podívat: http://www.zkouknito.cz/video_115792_barbie-dokonale-vanoce

Dokonce jsem se dívala že tady ta Barbie je i na youtube!




No a tohle je všechno, doufám že jsem vám nějaké ti tipy dala, jsou to filmy které mě nejvíce zaujaly a rozhodně se na ně plánuji během prázdnin podívat. Určitě mi napište jaký je váš oblíbený Vánoční film, na co rádi o Vánocích koukáte a nebo jestli už jste nějaký tady z těch filmů viděli a pokud ano, tak mi napište do komentáře váš názor :) 


Děkuji za každé +

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.