♥NewShine♥

AsK #4 Video se šlehačkou, Osmá třída, Prázdniny?

Ahoj, protože jste mi psaly otázky hlavně ohledně prázdnin, které už jsou tady, rozhodla jsem se udělat Ask :) Ještě před tím než začneme dnes vyšlo na bráchův kanál nové video se mnou, tak tady ho máte. A potom se vrhneme na samotný ask :D 




Proč "Elza"? 

Není to podle filmu Ledové Království, ale vymyslela mi to třídní paní učitelka. Nejdříve to myslela jen tak ze srandy, pak mi tak začala říkat častěji a nakonec se to chytlo i mezi mé kamarády. Moje křestní jméno je Eliška. Ze začátku se mi Elzo nelíbilo, ale teď jsem za to ráda :) 


Oblíbený blog na hpd? 

Já moc blogy tady nesleduju, protože za 1.Nebaví mě blogy, spíš jedu youtube a za 2. Nemám ani moc čas. Ale kdybych měla říct blog tak je to blog Spectry38 se jménem ❤No smile, no life! ❤ Má krásné články, krásně upravené se zajímavým tématem. 


Jak si nejlépe užiješ léto? 

S úžasnými lidmi na táboře, s rodinou v Chorvatsku, s moji nejlepší kamarádkou u bazénu, s mojí rodinou při stanování, se zvířátky v útulku a s moji kámoškou v noci u nás a u ní doma :D Napište mi co vy budete dělat v létě a na co se nejvíce těšíte? 


Kofola nebo CocaCola?

Dřív to byla Kofola ale teď už CocaCola :)


Kabelka, vak nebo batoh? 

Nic z toho mi tak nějak nevadí, ale kdybych si měla vybrat jedno tak asi vak :)


Pop nebo Rock?

Já mám radši Rock!


Plány na prázdniny? 

Už tu jednou podobná otázka byla...Pojedu s rodinou do Chorvatska, plánuji se přihlásit do nějakého útulku a tam vypomáhat, potom pojedu s rodinou 2x stanovat...Pokud jezdíte stanovat a stanuješ ráda, tak se rozhodně jeď podívat do campu Výr, je na Moravě a je naprosto dokonalý. Potom plánuji s kamáradkami se sejít a zajet někam a hned tento první týden odjíždíme na skvělý tábor a strašně moc se těším na ty úžasný lidi, který jsem tam potkala minulý rok :)


Oblíbené pití?

Já mám ráda Bubble Tea, džusy Relax a miluju ledový čaj (Nestea)


Které pití piješ nejvíce v létě?

Pokud nepočítám šťávu, kterou pijeme doma pořád, tak asi ledový čaj, občas si zajdu na Bubble tea a na dovolených hodně piju pomerančový džus :) 


Růže nebo tulipán? 

RŮŽE!


Co ty a škola? 

Tak teď jsem dokončila sedmou třídu a na konci školního roku mám šest dvojek, což si myslím že je zlý...Přála bych si tak tři dvojky, ale tak nevadí :) Jdu do osmičky, kde jsou známky hodně důležité. Pak devítka a "končím" s dětstvím...:/ Hrozně rychle to uteklo, za těch 7 let jsem potkala úžasné lidi, se kterými nikdy nechci skončit! 


Těšíš se na prázdniny? 

Tak prázdniny už začaly, a jak už jsem jednou psala, na prázdniny se těším ale netěším na to co následuje po nich...Strašně rychle to uteklo!


Oblíbená barva?

Mě se oblíbená barva hrozně mění a teď nevím, asi bílá a černá :) 


Máš kluka? 

Ne...


Co chceš být až "vyrosteš"?

Jak už jsem psala jednou (myslím že to bylo v nějakým Tagu) když jsem byla malá chtěla jsem být hodně věcí. Zpěvačka, modelka, herečka, krasobruslařka, veterinářka, tanečnice a další. Jednou bych si chtěla zkusit modeling a potom můj sen je zpívat...Miluju to, ale nemám na to už nemůžu snít...Absolutně netuším na jakou školu se budu hlásit po základce. 


Tak a tohle je pro dnešní článek všechno. Chtěla bych říct jenom ať si užíváte že jste na prvním stupni (ti kteří jste), a ať si užíváte že jste ještě "malí". Užijte si prázdniny co nejvíc to půjde :) Pište mi další otázky na další ask!


Děkuji za každý +


 

Komentáře

ElzaVIP

Spectra38: Párkrát jsem na tvůj blog koukala a máš vážně krásné a zajímavé články. Jinak Taky děkuji smajlsmajlsmajl

ElzaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.