♥NewShine♥

Moda, Krása a Životní styl-Nehty

Ahoj, vítám vás u dnešního článku, dnes se zase podíváme do knížky holek A cup Of Style a budeme se věnovat nehtům :) 


Není nic horšího než když strávíš celé 2 hodiny vybíráním outfitu, hodinu líčením a potom když někomu podáš ruku na přivítanou, máš pocit, že by ses nejraději propadla do země. Ruce jsou součástí tvého vzhledu a stačí jen málo, aby byly krásné-upravené nehty, průhledný lak.


Peeling na ruce

Potřebuješ: mořskou sůl, cukr, olivový olej, citronovou šťávu

Postup: Všechny tyto ingredience smíchej dohromady a vytvoř směs, poté je vmasíruj na ruce a nechej několik minut působit. Tvé ruce poté budou hladší a pokožka jemnější :)

Když bude peeling používat jednou za týden, bude to velká změna pro tvé ruce.


Péče o ruce

Rozhodně nemusíš několikrát do měsíce navštěvovat profesionální nehtové studio, vše zvládneš bez problémů doma a sama. Základem je nezapomínat na krém na ruce. Nemáš rád pocit mastných rukou? Podívej se proto po  lehkém krému, který se rychle vstřebá. Než začneš s lakováním, nehty pořádně vyčisti a zapiluj pilníkem do stejné délky a stejného tvaru.

Lak na nehty

Lakování už je ta zábavnější část. Aby ti lak vydržel dlouho, použij nejprve průhledný podkladový lak, potom dvě tenké vrstvy barevného laku a na závěr vše zalakuj průhledným lakem. Takto ti nehty vydrží dluho hezké ale pouze pokud už po pěti vteřinách celé dílo nezkazíme. :D 



Omlouvám se že to byl tak krátký díl, ale slibuji že příště bude delší :) Napište mi jak pečujete o svoje ruce, jakou barvu laku máte nejraději, od jaké značky laky na nehty používáte a jestli si děláme peeling na ruce :)


Děkuji za každé +

Komentáře

JUJUli

jo na nechty trpim asi nej vic holki taki mam rada laki odRimmelu a taki Miss sporty ale myslete si co chcete ale nejlepší laky sou od GAZELLYsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

JUJUliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.