Frozen Makeup
Hra - Frozen Makeup
Video se načítá
Hello Kitty vyšívání
Hra - Hello Kitty vyšívání
Video se načítá
 

Příběhy, články, recenze

Veronis, život italské vlkodlačice..13. kapitola

  Staré oblečení malé Francesky se pokoušeli nějak zachránit. Jenže s takovými cáry už nešlo nic dělat, takže se s nimi Franceska musela rozloučit...přece jenom, byly to její jediné šaty, které měla. Dítě si vzaly na starost komorné a šly jí umýt. Mezitím Veronis vybírala pro Francesku nejvhodnější šaty. Dětských šatů měli málo. Pak Veronis padly do oka jedny bleďounce modré s bílými kanýry, mašlemi od hrudníku po pas a na každém rukávu jedna. Velikostně by mohly na Francesku padnout. Našla i malinké stejně modré střevíce. Všechno už bylo nachystáno, zbývala už jenom Franceska.

  Do Veronisiny ložnice přivedly komorné umytou Francesku. Když jí Veronis ukázala šaty, které byly pro ní připravené, Franceska jenom nad nimi vykulila oči.

  Oblékali jí do šatů. Jelikož byla hubená, šaty na ní padly tak, že jí ani neškrtily, cítila se v nich volně. Komorné jí nasadily bílé punčochy, střevíce a chtěly se jí pustit do vlasů, Veronis je zadržela v tu chvíli, když viděla jak se jí před očima kroutí Francesky blonďaté vlásky. Do vlásků jí daly jednu světlounce modrou mašličku, jinak jí vlásky volně visely. Měla je tak světlounce blonďaté, až skoro bílé, takže by nepotřebovala ani paruku. Šatičky jí šly dokonale k jejím silně modrým očím. Teď vypadala skutečně jako andílek, jako princeznička. Její očička zářily radostí, pořád se točila a zkoušela jestli se točí sukně za ní. Veronis na jejích růžových tvářičkách poprvé spatřila úsměv, zahřál ji u srdce. Ráda viděla šťastné děti a Francesku si hodně oblíbila.

  Když jí viděla pobíhat po pokoji s rozzářenýma očima, vzpomněla si na ty dny které strávila ve Veroně. Hrála si tam (třeba už i jako skoro dospělá) s malýma dětma, děti jí měly vždycky rády. Po tom se jí zastesklo, tak alespoň tu má Francesku. Když si vzpomene, jak Francesku poznala...špinavá, hladová, stydlivá holčička se smutnýma očima a slzami v nich. Teď vidí šťastného andílka s rozzářenýma očima. Tady se pozná dobré srdce a Veronis ho rozhodně má.

 

 

 

 

 

 

  E. J.

Pokračování...14. kapitola 

Komentáře

EllieJeronim

Tuhle kapitolu jsem udělala trochu kratší, ale doufám že se bude líbit...mám v této povídce pokračovat?
Omlouvám se, že jí nedodávám pravidelně, ale zasahuje mi do toho škola, atd.

EllieJeronimTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.