Devilish Cooking
Hra - Devilish Cooking
Video se načítá
Save Me!
Hra - Save Me!
Video se načítá
Red Ball 4
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Hra - Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Video se načítá
Promise Keepers
Hra - Promise Keepers
Video se načítá
 

Příběhy, články, recenze

Bez křídel..2. kapitola

  Sedim v lavici a bezmyšlenkovitě čučim do prázdna. Popravdě, mám docela strach z dnešního odpoledne, zase dostanu výprask od Jasona a jeho party. Jason je klasický třídní frajírek, kterého obletují holky a kluci jsou vůči němu patolízalové. A to jenom proto, že má motorku a prachy. Je to bída.

,,Kdo to byl?!'' vyštěkla učitelka, jako by po ní někdo hodil pálené vápno a předtím jí polil vodou. No jo, piští jako krysa ve sklepě, baba jedna. Ta si na mě zasedla nejvíc, už aby šla za rok do důchodu.

,,Sebastian to byl! Viděl jsem ho.'' ukazoval na mě Jason. Už na mě zase něco hodil, něco co samozřejmě zavinil sám.

,,Zase Hudec?!'' vyštěkla na mě ''sklepní krysa'' a já samozřejmě nevěděl která bije.

,,Co zase já?!'' poprvé jsem se za celý den ozval. Jako...mě snad klepne!

,,Proč si pořád koleduješ?!'' já tu babu zabiju!

,,A čím si podle vás koleduju?! To, že vůči mě trpíte osobní averzí, neznamená, že jsem to byl já!'' no... a teď jsem si pěkně naběhl. To bude rovnou ředitelna a já se ještě ani nedověděl, co jsem vlastně údajně udělal. Pak bude volání rodičům, dostanu zaracha a ještě se budu muset učit.

  Nuže, dopadlo to líp než jsem si myslel, říďa je docela v pohodě. Dostal jsem poznámku za to, že jsem údajně hodil po ''sklepní kryse'' mokrou houbu od inkoustu. Je to ponižující, ale hlavní je, že žádný volání nebylo. Jenom ''sklepní krysa'' si na mě zasedne ještě víc. No...ale teď mě čeká skutečný peklo. Je po škole a někde za rohem určitě číhá Jason se svou partou. No tak, nebude to první ani poslední výprask. Ne že by mi to nevadilo, vadí mi to, a hodně. Šel bych to nahlásit, ale copak mi někdo uvěří? Když někdo uvidí, že jsem EMO, budou si myslet, že jsem moc přecitlivělý, moc emocionální, tudíž bych pár pohlavků moc prožíval. Bránil bych se, ale copak se úplně sám ubránim pěti klukům?

  Vyšel jsem ze školy, hned za prvním roh budovy mě zatáhl Jason...

 

 

  E. J.

Pokračování...3. kapitola 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.