My Amazing Life

Zábava | Hry k vodě a do bazénu + příběh

Ahojky rajčátka!
Připravila jsem si pro vás pár her, které můžete hrát ve vodě!!!! *šlích*



1. Honička
Jeden z hráčů je žralok a snaží se chytat a sníst ostatní ryby. Je dobré, když hráči umí plavat, ale pokud se hraje na břehu, i neplavci a ti nejmenší se můžou zúčastnit.

2. Zrcadlo
Dobré hrát ve dvojici, ale není nutné. Postavíte se naproti sobě a jeden z vás něco udělá a ten druhý se to snaží zopakovat, jako kdybyste se dívali do zrcadla. Dobré je začít s něčím jednoduchým jako se různě tvářit, stříkat vodu, zadržovat dech a mnoho jiných věcí, které vás zrovna napadnou. Tato hra se dá hrát i v sedě na břehu s malými dětmi, které teprve získávají odvahu vstoupit samostatně do vody a které musíme postupně učit si na vodu zvykat.

3. Na měsíci
Nejlepší hrát v bazéně, ale i v moři jde předstírat. Co největšími kroky, jako kosmonauti na měsíci, se snažíme přejít na druhou stranu bazénu. Dobré je počítat si kroky. Kdo jich měl nejmíň? Nejvíc? Kdo byl nejrychlejší? Nejsrandovnější?

4. Hledání pokladů
K této hře je dobré mít něco těžkého co se potopí a neplave (velké kameny, mušle, ponožka naplněná pískem/kameny). Jednoduše jich pár rozmístíme po dně a snažíte se je posbírat.

5. Proplout mezi nohama
Toto je skvělá hra! Jednoduše se snažíte proplavat mezi rozkročenýma nohama např. vaší kamarádky. Není to tak jednoduché jak se to zdá, a může se to zkomplikovat tím, že se za sebe postaví několik lidí.



Tak to by byly všechny typy na hry. Je jich víc, které si s bráchou nebo kámoškou zahrajeme, ale tyhle jsou moje nejoblíbenější. Taky ještě ráda hraju na to, že "topím" bráchu... ale o tom příště ;)

Mějte krásné léto!!

Bonus na konec (Tohle mi jednou vyprávěla kámoška, tak nevím, jak je to pravdivé.)
Jednou tak šla se svým klukem na bazén. Ano, ona už má kluka, a já ještě ne.... Ale je to fajn kámoš. Má rád rockovou muziku, obléká se jenom do černé a je fakt hezkej. Až jí ho závidím. Jeho jméno začíná na N, což je opravdu pěkné písmeno. No každopádně. Šla teda na ten bazén, kde si ležela se svým klukem na lehátku. Má takové to velké nafukovací pro dva. A najednou k nim připlavalo takové malé mimino. Nebylo to už mimino, bylo mu asi 7, ale stále mělo rukávky. A chtělo jim vylézt na to lehátko. Říkali mu jako ať tam neleze, ať jde za maminkou, ale ono je pak nějak převrhlo. Vylezlo na lehátko a plavalo pryč. Oni běželi za ním a jak ho dostihli, tak ho zhodili. Děcko brečelo a říkalo, že je to ale jeho lehátko. Kamarádčin kluk mu vysvětlil, že není a jak se na něj zamračil, tak si to děcko prdlo... To byla sranda. Pak už měli celý den klid.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.