My Amazing Life

✏ Co se mi doopravdy stalo (ŠOKUJÍCÍ!!)

Takže začaly prázdniny. HURáááá!! Tak jsem přemluvila rodiče, aby jsme šli na koupaliště. Konečně povolili a tak jsme šli. Ten den bylo fakt krásně. Od rána svítilo sluníčko, bylo teplo atd....

Tak jsme dorazili. Měla jsem na sobě nové plavky, které jsem si objednala na ABOUTYOU.cz (#reklama) Jsou hezké růžové. Tohle jsou ony:

Jakmile jsme došli na deku, tak jsem ze sebe shodila všechno oblečení, vzala si ten velký kruh s plameňákem a běžela skočit do vody. Chvíli jsem tam tak blbla, potápěla se, lezla jsem děckám na klouzačku a jiné blbosti. Jak mě to přestalo bavit, tak jsem šla si zaskákat. U nás je takový menší skokánek, kde většinou skáčou velcí kluci, ale já jsem se mezi ně vetřela a skákala jsem. Musela jsem skočit tak stokrát, a pořád mě to bavilo.

Ale co se nestalo. Stočím po sto jedné a ti kluci se začnou smát. Já tak na ně koukám a oni na mě pořád "Hahaahhahahaa" Tak vylezu, a koukám se na své plavky. Nic s nimi není. Až když se kouknu na svůj zadek, který je celý odhalený. Z mých plavek se staly TANGÁČE!!!!!! Já jsem se cítila tak trapně.....

Ihned jsem běžela za mamkou na deku a zakryla jsem se ručníkem. Celý den jsem pak už do vody nevlezla. Radši jsem se i převlékla do oblečení, aby mě nepoznali.


A co vy? Stalo se vám taky něco tak trapného?? 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.