My Amazing Life

Co se mi stalo na Valentýna

Čauky holky!
No neuvěříte, co se mi stalo dneska ve škole. Dneska je Valentýn, den lásky, a jako každý rok i tento si ve škole posíláme valentýnky. Hned u vrátnice máme takový růžový box se srdíčky (ten jsme dělali před několika lety ve výtvarce), do kterého může každý vhodit valentýnku, na kterou napsal jméno a třídu příjemce. Já tam každoročně házím několik valentýnek pro svoje kamarádky, protože valentýnky nejsou jenom znamením lásky, ale také přátelství a vždycky jim to udělá radost. To jsem udělala i tento rok. Během prvních dvou hodin pak valentýnky deváťáci třídí a potom je i roznášejí.

Byla čtvrtá hodina a my jsme zrovna měli češtinu. Najednou někdo zaklepal a ve dveřích se ukázala holka s košíčkem plným valentýnek. "Vašek? Adéla?" četla jména na valentýnkách, aby je mohla rozdat. Spolužáci se postupně zvedali a chodili si pro ně. Pak najednou řekla moje jméno. Ihned jsem se na ni podívala s údivem. Nikdy jsem totiž valentýnku nedostala, tak jsem to ani tento rok nečekala. Tak jsem se teda zvedla a šla jsem si pro valentýnku. Ona ale nebyla jedna. Bylo jich několik.

S plnou náručí valentýnek jsem si šla sednout. Když jsem si sedala, tak mi i pár valentýnek spadlo na zem. Měla jsem totiž na stole učebnici, tak tam nebylo moc místo. Byla jsem tak zaskočená, že jsem byla červená až za ušima. První jsem si říkala, že si je otevřu až doma, ale kámoška za mnou pořád do mě šťourala tužkou, že je strašně zvědavá, kdo jsou mí tajní obdivovatelé. Tak jsem je začala postupně otvírat. Učitelka se už smířila s tím, že do konce hodiny už nic neprobere, tak jsme se mohli do konce hodiny bavit.

Tak jsem otvírala valentýnky a četla si je. Na většině z nich byly napsané takové ty slaďácké věty jako: "Bee mine" a u toho včelka, "My sweet valentine" a nebo "Jsi horký jako plamen, dotkni se mých ramen. Skrývám v srdci poklady, tak potvrď mi ty doklady". Nevím teda, komu přišlo to poslední romantický, ale co už.

Na obědě se ale stalo něco ještě víc nečekaného. Seděli jsme s kámoškama u stolu a jedly oběd, ale mě to vždycky dlouho tvá, tak odešly dřív. Najednou si ke mně přisedl Matěj, ten nejhezčí a nejmilejší kluk z naší třídy (mám na něj už dlouho crush). "Čau," řekl a usmál se. Tak jsem ho taky pozdravila a začala dojídat polívku. Najednou jsem viděla, jak se chystá něco říct. Na neuvěříte, na co se mě zeptal. Zeptal se mě, jestli se mi líbily valentýnky, které jsem dostala, tak jsem mu řekla, že byly pěkné, některé i docela vtipné a že mu je klidně ukážu jestli chce, ale on řekl že ne. Že ví, co na nich je. Protože je všechny psal ON! Matěj mi poslal hromadu valentýnek!!!! No věříte tomu??!! A pak mi řekl, že se mu líbím a jestli bych s ním nezašla do mekáče po škole!! Tak jsem řekla že jo!!!

Ještě teď se třesu. Hned jsem to musela napsat kámoškám a ty z toho byly taky nadšené. Že prý nám to spolu sluší a že se k sobě hodíme. Jsem strašně šťastná. Tohle je ten nejlepší den v mém životě!! Doufám, že nám to spolu bude klapat, protože nechci o Matěje přijít.

Btw, mekáč byl skvělej...

✦ ✧ ✦ ✧ ✦

          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.