My Amazing Life

‼ 9 věcí co dělat, když se nudíte v karanténě

    Ahojky rajčátka!!! Asi každý se už po tom měsíci co jsme doma začíná nudit. Tady je několik věcí, které můžete bez starostí dělat v karanténě. A stoprocentně vás zabaví alespoň na hodinku. Jdeme na to!


1/ Dobře se vyspi. Aby jsme byli zdraví, nestačí jenom jíst ovoce a zeleninu a občas si zacvičit, ale také se musíme dobře vyspat. Tak se jděte zachumlat do své peřiny a dejte si šlofíka.



2/ Uspořádej večírek se svými plyšáky (nebo kamarády přes skype). Vyber skvělé písničky a pořádně je zesil. Připrav si popcorn, čipsy a další dobroty. Na tuhle párty budou všichni vzpomínat ještě dlouhou dobu.



3/ Věnuj se svému koníčku. Ať už je to kreslení, psaní příběhů nebo hraní her. Teď máš volného času až až, tak ho naplno využij. Zkus nakreslit něco nového, napiš příběh, zahrej si hru, kterou jsi ještě nikdy nehrál nebo můžeš začít psát svůj vlastní blog.



4/ Přečti si vtipy. Nic nepobaví víc, než vtipy.



5/ Přečti si knihu nebo se koukni na film. Určit máš na svém seznamu nějaký film/knihu, na kterou si ještě neměla čas. Tak teď je ta pravá chvíle se do toho pustit.



6/ Zahrej si hry na HPD. Je tady spousta skvělých her. A každý den přidávají NOVÉ!


7/ Upeč něco. Někoho třeba baví pečení. Zkus upéct např. pizzu nebo sušenky. Poprvé se třeba úplně nepovedou, ale pak určitě budou skvělé.



8/ Buď s rodinou. Zavolej babičce, pozdrav sousedy na balkóně, pomoc rodičům s úklidem.



9/ Zahrej si stolní hru. Určitě někde leží zaprášená krabice od Dostihů, Monopolů, Člověče a dalších her. Opraš je a užij si spoustu zábavy s rodinou.



    Tak to by byly všechny typy. Nezapomeňte si mít ruce!



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.