My Amazing Life

❋ Podzimní aktivity ❋

Podzimní aktivity
aneb, když se nudíte a nevíte co dělat..
Už se zase nudíte? Přečetli jste všechny články na blogu? Zahráli jste všechny nové hry na HPD? Nevíte, co dalšího byste mohli dělat? Tak to jste na správném místě. Připravila jsem si pro vás několik věcí, které můžete dělat. A k tomu s podzimní tématikou!
‧ ❋ ‧
01. Zajděte si na procházku
Podzim je nejkrásnější roční období ze všech. Proč? Jen se koukněte na ty barvy. Věčně zelené listy se teď barví do odstínů oranžové, žluté a červené, na zemi se povaluje hromada listí, kaštany.. No je to prostě nádhera. Proč toho nevyužít a neprojít se třeba lesem nebo parkem? Po cestě si můžete nasbírat třeba ty kaštany.
IMG1
02. Je čas na D.I.Y.
Dobrou věcí na zabití času je třeba úklid. Můžete si uklidit pokoj, skrovnat si knihy na poličce, uklidit si skříň s oblečením. A nebo si můžete pokoj podzimně vyzdobit. Zvířátka z kaštanů dělal ve školce snad každý. My si ale uděláme např. krásný podzimní věnec, světelkující skleničky a nebo můžeme zkusit i trochu vyšívání. Na internetu existuje spousta DIY návodů s podzimní tématikou. Tady je několik mých oblíbených:
03. Udělejte si piknik
Kdo říká, že se pikniky dělají jenom v létě? To rozhodně není pravda! Sbalte si jídlo, deku, teple se oblečte a zajděte si sednout někam pod strom a udělejte si krásný poknik s kamarády nebo rodinou. Tady je pár zdravých pochoutek, které zvládnete rychle a hravě udělat. A když už budete venku, můžete si i pustit draka.
IMG
04. Zůstaňte doma
Na podzim velmi často prší. A to je ta nejlepší výmluva, proč zůstat doma. Doma se dá dělat hodně věcí. Můžete si třeba číst, podívat se na film, zahrát si nějakou hru na počítači, nebo oprášit ty staré deskové hry, které jste kdysi s rodinou hrávali. Ať už budete zkoušet svoje sázecí dovednosti v Dostizích a sázkách, nebo se budete jen tak vyvalovat před televizí, nezapomeňte se občas protáhnout, nebo si zacvičit, ať úplně nezakrníte.
IMG
05. Vydejte se na dobrodružný výlet
Sbalte si stan, teplé oblečení, horské boty a všechno, co byste mohli na takovém výletu potřebovat a vydejte se za dobrodružstvím do lesa nebo do hor. Spaní pod širým nebem a opekání špekáčků u táboráku je zahrnuto v ceně! A nebo si můžete prostě vyrazit na kole, pokud se zrovna necítíte na výšlap nějaké vysoké hory.
IMG
‧ ❋ ‧
Podzim je nejkrásnějším obdobím z celého roku. Proto toho využijte a vyražte ven s kamarády, zajděte si na procházku se psem, nebo si prostě poseďte na zahradě. Není nic lepšího, než ztrávit nějaký čas venku a na chvíli se "vypnout".

Podzim nám ukázal, jak krásné je
nechat věci jít.
- autor neznámý


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.