My Amazing Life

Módní trendy roku 2022 (TOHLE BYSTE NEČEKALI)

Čauky holky!
Rok 2022 je v plném proudu a s ním přichází i nové módní trendy. Co nás tento rok čeká? Jaké kousky byste rozhodně ještě neměli vyhazovat ze svých šatníků? V tomto článku to zjistíte. 

✦ ✧ ✦ ✧ ✦

1 / Levandulová
Barvou roku 2022 je levandulová (to je taková světle fialová, pokud by někdo nevěděl). A proto ji často uvidíme na oblečení. Ať už půjde o monochromatický outfit či jenom nějaký vzor, levandulová tam nebude chybět.



2 / Všechno low rise
Módní trendy mají cyklus 20 let - to co se nosilo před dvaceti lety se najedou vrací zase do módy. A co jiného je typičtějšího pro rok 2000 (kromě Hello Kitty)? Tzv. low rise, což jsou nízké kalhoty. Oproti high waisted kalhotám poskytují tyto kalhoty mnohem menší zakrytí zadní části. Je tak třeba i dbát na vhodnou volbu spodního prádla.



3 / Metalické barvy
Máte rádi středověk a rytířské brnění? Tak tento trend je přímo pro vás, protože budou módní všechny odstíny metalických barev. Budete si tak možná připadat jako rytíř, když budete mít na sobě stříbrné tričko či halenku, a ostatní vám budou jen závidět, jak dobře v tom vypadáte. Jen pozor na zloděje. Měď se dá dobře prodat ve sběrném dvoře.



4 / mini sukně
Ano, jsou zpátky. Stejně jako low rise kalhoty, tak i mini sukně zajišťují co nejmenší zakrytí. Ideální na léto, kdy je horko a vy byste nejraději chodili celí nazí, ale to společnost nedovolí, tak si musíte něco obléct.



5 / Barevné punčochy
Tento trend je spíše do chladnějšího počasí. Punčochy různých barev, vzorů a stylů budou hitem tohoto roku. Měli byste tak možná zamířit do obchodu a opatřit si ty neonové punčochy, po kterých jste vždycky tak toužili! A možná i někde seženete punčocháče s Narutem ;)



6 / Velké tašky
Možná se ptáte, dobře, outfit už mám, ale kam si mám dát mobil, peněženku, fidget spinner, pop it a láhev s vodou? No do tašky. Velké tašky teď budou v módě, čili si konečně můžete s sebou vzít všechno potřebné, čili i Playstation 6 s extra ovladači pro kamarády. Místa je dost.



7 / Zajímavé boty
Posledním trendem který zmíním budou boty. Co si ale představit pod pojmem zajímavé boty? Boty různých tvarů, velikostí a barev. Pandemie je už snad za námi a tak je čas vyrazit ven a ukázat všem vaši rozsáhlou kolekci bot.




Tak co? Na jaký trend se těšíte a jaký by měl radši zmizet? Nezapomeňte pluskovat, sdílet a sledovat můj blog!


          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.