My Amazing Life

✏ Tábor ~ Kapitola 1.



Jako každý den jsem se vzbudila okolo desíti. Co byste taky čekali? Jsou prázdniny, tak si můžu ponocovat jak dlouho chci. Asi do jedné ráno jsem se koukala na youtubu na videa. Cokoliv co mě zaujalo. Začala jsem novými rozhovory s mými oblíbenými idoly, pak jsem přešla na vařící tutoriály a skončila jsem u nějakého chlapíka co staví domy z hlíny (Minecraft in real life, am I right?).

Pomalu jsem se vyvalila z postele, navlékla si svoje kočičkové papuče a odcupitala do koupelny. Jediné, co mě dokáže po ránu pořádně probrat je studená sprcha. Pustila jsem tedy vodu, rychle jsem skočila pod sprchu, zaječela a zase vyskočila ven. Dobré ráno. Nakonec jsem si umyla obličej, učesala se a šla se obléknout. Co si dneska vezmu na sebe? Asi zase to samé - šedé tepláky a volné černé tričko. Ihned jsem potom seběhla dolů, protože mi začínalo kručet v břiše. Neboj, brzy tě nasytím. Dám si svoji oblíbenou snídani - banán s čokoládovými lupínky, mlékem a ovocným čajem. Mňam! Šla jsem si pak sednout do obýváku k televizi, abych si mohla pustit něco na youtube.

Dneska ráno nebyl nikdo doma, tak jsem si mohla televizi pustit na plné pecky. Zpívala jsem si a tancovala na videa s mými oblíbenými BTS. Takhle to pokračovalo až někdy do oběda, kdy jsem se rozhodla si udělat sushi. Když jsem dojídala poslední sousto, uslyšela jsem, jak někdo dává klíče do zámku. Rychle jsem skočila po ovladači od televize a vypla ji.
,,Čau mami," volám ke dveřím, když spatřím rodiče.

Zbytek dne byl nuda. Tak jsem ho jenom proležela v posteli. Projížděla jsem si Instagram, když vtom na mě vyskočila reklama: ,,Jste fanoušky BTS? Přihlašte se na týdenní camp! Počet míst je omezený." Jakmile jsem si ji dočetla, klikla jsem na ni snad nejrychleji v mém životě, vyplnila všechny potřebné údaje a odeslala přihlášku. Zanedlouho mi přišlo na email potvrzení, že jsem byla přijata. Jedu tedy na týdenní BTS camp!

To be continued...


          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.