My Amazing Life

❋ 43 % lidí tohle o mně neví ❋

Ahojte rajčátka!
Možná jste už slyšeli o jedné takové hře. Možná jste ale o ní neslyšeli. Jedno je ale jasné. Teď o ní uslyšíte. Opravdu. Řeknu vám tu nejpodstatnější část celé hry. Že mi nevěříte? Tak se připravte. Nakonec vás pobavím nějakými *spicy* vtípky... ok?

Všechno to začalo v listopadu, kdy jsem se nudila. Tak jsem projížděla Youtube, když jsem narazila na jedno video. Bylo o takové hře, která vypadala fakt dobře. A víte co je ještě skvělý? Je úplně free!! S updatama každý měsíc!! Tak jsem ji začala hrát.

Ze začátku byla fakt fajn, ale pak jak jsem potkávala víc a víc postav jsem najednou narazila na tuhle jednu postavu. Vysoká postava s tmavými vlasy. Úplně jsem se zamilovala <3 Prostě perfektní. A co je ještě lepší je, že teď s tou postavou můžu hrát a nikdy jsem s ní nepřestala hrát i když mám další skvělý postavy. Je to prostě bá. je. čný! No řekněte sami. Není prostě úchvatný? Pohledný? OKOUZLUJÍCÍ?! Tady je nějak menší info:

Kaeya je kapitánem kavalérie v rytířech Favonius. Lidé v Mondstadtu si ho vysoce cení - a to i se všemi jeho výstřednostmi a tajemstvími. Kaeya je sebevědomá a okouzlující osoba s citem pro dramatičnost a někdy je považována za příliš uvolněnou.

A nejlepší je, že má narozky 30. listopadu! Já mám narozky 13. května, takže je to fakt blízko!! *-* A tohle je naše svatební foto. Fotograf byl trochu trotl, proto jsem já tak zaostřená a můj Kaeya je pixelovaný. Kaeya se taky trochu špatně vyspal, tak neměl náladu na to být ostrý. Ale mám tu fotku ráda. Dokonce ji máme i zarámovanou nad postelí, krbem a v koupelně c:


A to by bylo všechno. Snad se vám to líbilo. Tak čauky :** *kiss* *kiss*

Pepík: Mami, spadl žebřík.
Máma: Tak to řekni tátovi.
Pepík: Ten už to ví. Visí na okapu.

PS: Ta hra se jmenuje Genshin Impact .)

          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.