My Amazing Life

Co si nebrat první den do školy

Ahojky rajčátka! Zítra 1. září už začíná škola (núúúúúúúúúdáááááááá), ale co už naděláme. Většina z vás si už nachystala věci, které si s sebou první den vezme, ale ti co tak ještě neudělali, nezoufejte. Tady je několik věcí, které si rozhodně do školy první den NEBERTE. Jdeme na to!

#1 / Oblečení na tělocvik
Někteří šťastlivci už třeba ví, jak bude vypadat jejich rozvrh. To ale neznamená, že se budete hned od první hodiny učit! Koupili jste si přes prázdniny nové Niky, krásný legíny a tričko s vtipným nápisem, jako třeba "Maj only exersájz is íting"? Tak si ho nechte doma. Nechcete se hnedka první den vytahovat. Nikoho ty hydroflasksksksks nezajímají.


#2 / Učebnice
Stejně jako předtím. Nebudete se první den hnedka učit. Je ale dobré si vzít něco na psaní a poznámkový blok, kdyby vám učitelka řekla něco důležitýho, nebo chtěla váš autogram. Upozornění: Pokud vám paní učitelka psala, ať vrátíte učebnice, tak to udělejte, ať nemáte průšvih.


#3 / Plavky a opalovací krém
Prázdniny už skončily. A s nimi i teplé počasí. Je teda chvíle, kdy je třeba odložit své krásné plavky, schovat opalovací krém a vyfouknout toho jednorožce, co máte pořád na chodbě a pokaždé co tam jdete tAK VÁM TAM PŘEKÁŽÍ, PROTOŽE NEJSTE SCHOPNI HO SCHOVAT A ANI SE VÁM HO NECHCE SCHOVAT, PROTOŽE CHCETE JÍT JEŠTĚ NA BAZÉNNNNNNN. Tak si oblékněte něco hezkého.


#4 / Domácího mazlíčka
Určitě milujete svojeho mazlíčka, ale ten se prostě do školy nehodí. Nejen, že by narušoval výuku, ale taky by ho ostatní pořád hladili, hráli si s ním, chtěli ho krmit, hladili ho, nedávali by pozor v hodině, hladili ho a ještě by ho hladili. Nechte ho doma. Bude se na vás těšit, až přijdete domů. A navíc, nebudete pryč dlouho.


#5 / Knížku s vtipy, kterou jste dostaly od babičky
Pokud jste alespoň jednu takovou knížku četli (nebo si jenom prohlíželi v knihkupectví), tak víte, že ty vtipy jsou tak vtipné jako modré tenisky v Rudém moři. Prostě. Nejsou. VTIPNÉ! A to ani trochu. Nesnažte se své spolužáky, nebo učitele, pobavit těmito trapnými vtipy. Ty knížky se dělají jenom pro peníze. A ty vtipy píše nějaká gorila. A víte jaký mají gorily humor. Jako okurka, která spadla z kola.

Tady je pár kvalitních vtipů, které vás určitě rozesmějí. Ale než se na ně kouknete, chci vám popřát krásný zbytek dne a ať se vám ve škole vede! Nezapomeňte napsat komentář (např. co byste chtěli příště, co se vám líbilo/nelíbilo) a můžete mi i napsat nějaký váš oblíbený vtip. Tak ahojky!!




Nezapomeňte udržovat bezpečnou vzdálenost 2 metry. Zjednodušeně pro Australany: to je délka dospělého klokana nebo tří dospělých koal.

 

 

 

A já si říkala, jak to ty baletky dělají...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.