My Amazing Life

✏ Short story, bro | girl + boy = love (pt. 1)

    Byla jednou jedna holka, Veronica se jmenovala. A ta chodila už poslední rok na střední. Byla ráda, že už tam nebude muset další rok chodit. Moc se jí tam nelíbilo. Byly tam takové tři holky. Říkaly si HeatherZ, ale jmenovali se Chloé, Alya a jejich šéfkou byla Marie. Byly opravdu namyšlené a rády vypadaly stylově, trendy, nakupovaly ve velkém, chodily do fitka, a ze všeho nejraději si dělaly srandu z ostatních. Byly to prostě zrůdy.



    Když jednoho krásného pátečního rána přišla Veronica do školy, ihned ji odchytily u vchodu. Chloé jí vzala batoh, vysypala všechno na zem a ukradla jí svačinu.
,,No fuj! Salám," křičí Chloé, když zjistí, že Veronica má na svačinu rohlík se salámem.

,,Mňam, salám," řekne Alya a kousne do něj. ,,Om nom nom."

,,Ew," řekne Marie. ,,Hele, Veronico, něco bych potřebovala."

,,Jo, potřebovala," řekne Chloé.

,,Buď ticho, Chloé!" naštve se Marie. Chloé se jí omluví a svěsí hlavu. ,,Potřebovala bych, abys mi napsala omluvenku. Nemám úkol a opisovat se mi ho nechce."

,,OK?" řekne Veronica a vytáhne si papír.

,,Tak piš. Drahá paní učitelko, omluvte prosím Marii, že nemá domácí úkol. Včera nám zemřela zlatá rybička, křeček a zašlápla jsem mouchu, takže neměla čas se připravit. Děkuji, maminka od Marie. A ještě tam přidej srdíčko a XOXO za podpis."

Veronica dopsala omluvenku a dala jí Marii. Marie jí ani nepoděkovala a šla do třídy. Ale ještě před tím podkopla Veronice nohy, znova jí vysypala batoh a pohrozila jí, že jestli nebude mít na oběd něco veganského, tak ať za ní ani nechodí.



V pravé poledne se Veronica po úmorné hodině dějepisu, matiky a těláku najednou odebrala do jídelny. Postavila se do řady, když v tom ji předběhli nějací usmrkaní prvňáci. Veronica si z toho nic nedělala. Tohle dělali každý den. Tomu cool guy v emo černém oblečení, který vypadal, jako by zrovna vylezl z roku 2000, se to ale nelíbilo, tak vykročil z řady, vzal jídelní tác a praštil jednoho tlustoprda po zadku. Jeho špeky se začali vlnit do rytmu a tak ho praštil ještě jednou. Tlouštík padl vysílením na zem. Jeho kámoš dopadl stejně. Cool guy mu natrhl plavky, které měl ještě z plavání. A tak srovnal celou 1.B, a když se začal nudit, pustil se i do 2.B, která si zrovna brala oběd. Chudák František to schytal nejvíce. Cool guy vzal jeho polívku, vylil mu ji do bramborové kaše, pak vzal jeho hlavu a zabořil ji do bramborové kaše. Tu tam tak vymáchal, řízek mu pak strčil do trenýrek, vzal si jablko, které bylo jako dezert a odešel.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.