My Amazing Life

U sousedů STRAŠÍ?!?!?!!??!!??!

Už zase. Stejně jako včera večer, tak i dneska se z vedlejšího bytu ozýval hluk. Hlasitá hudba a smích mě opět probudily ze spánku. Naštvaně jsem si protřela oči a povzdechla si: ,,To snad nemyslí vážně." S ještě větší nechutí jsem si nasadila papuče, zahalila se do županu a šla jsem ke dveřím. Tohle je naposledy co tam jdu. Příště si stěžuju domovnímu.

,,Haló?" zaklepala jsem zuřivě na dveře. Chvilku jsem čekala, jestli mi nepřijde někdo otevřít, abych si mohla stěžovat na ten hluk, ale nikdo nešel. Tak jsem zaklepala znova. Najednou se otevřely dveře. Chvilku jsem váhala, jestli zajdu dovnitř, ale pak jsem tam vešla. Divný bylo, že už nehrála hudba. Procházela jsem tak tím bytem a hledala někoho, komu bych to řekla. To není možný, že tu najednou nikdo není. A potom... Teď se držte, holki... Někdo prošel za MNOU! Cítila jsem, jak se něco za mnou pohlo. Pak najednou bouchly dveře od koupelny, asi, a zase se něco za mnou pohlo. Ještě že se nezabouchly venkovní dveře, neboť bych nemohla utéééééééct!!! Já sem měla takovej strach, že sem běžela dom, zamkla sem všechny dveře na čtyřicet sedm krát a běžela jsem se schovat do skříně a čekala až přijede máma.

Holky, co mám dělat? U sousedů možná straší. Jestli se to stane znovu, vezmu si s sebou mobil a zkusím to natočit. Třeba zjistím, co nebo kdo tam straší :o


          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.