My Amazing Life

Tyhle módní trendy si do školy NEBERTE!

Čauky holky!
Zítra je škola. Prvňáci se už nemůžou dočkat, deváťáci se už těší, až budou moc ze školy. A to nejdůležitější - první den školy! Už máte přichystaný outfit na váš první den? Pokud ne, tak je načase se zvednout a jít o tom popřemýšlet. Pokud ano, skvělá práce. Tady je pár módních trendů roku 2021, které už ale vyšly z módy, takže je radši schovejte někam do krabice.

✦ ✧ ✦ ✧ ✦

Dlouhé košile
Styl hipster už není nějakou tu dobu, podle mě, v módě. Dlouhá košile, černé punčochy a na hlavu čepici. Takový byl styl oblékání mladých lidí někdy okolo roku 2010. Dlouhé košile, které vypadají jako šaty bych proto hned zahodila.


Svetrové vesty
Alá styl babička, co jde zrovna na nákup do Kauflandu, protože tam mají slevy, tak na sebe hodila něco teplého, protože je venku už docela zima, pod to si dala košili, protože chce být "stajlish", popadla vozík na kolečkách a vyrazila. Nikdy jsem nechápala vesty. Na tělo vám je teplo, ale co ruce?!


Oblečení se vzorem tie-dye
Tohle nevypadalo nikdy hezky a nikdy ani nebude. Když to má člověk na sobě, připadá mi, jako by zrovna přišel z nějákého mírového hippie setkání. Tenhle styl nechte prosím v 70. letech minulého století.



N E O N   C O L O R S
Neonovou nesnáším ze všech barev nejvíc. Jen co vidím dělníky v těch jejich vestách, přecházím na druhou stranu ulice, nebo rovnou zalézám do kanálu, protože se mi chce hned křičet, zvracet a utíkat. Neonová je hřích proti přírodě!


Šílené boty a jiné zrůdnosti
Určitě jste si někdy projížděli Wish nebo Aliexpress a viděli tam tyto "vtipné dárky". Boty ve tvaru ryby, pivní papuče, boty ve tvaru papouščího zobáku... no prostě kraviny. Nekupujte je a neberte si je jako papuče, prosím. Vyhnete se tak posměškům.

   

Legíny a tričko
Pokud chcete vypadat, že milujete tělocvik a hned po škole se chystáte do posilovny, klidně, ale věřte, že pokud nemáte tělo supermodelky, veškeré špeky se pod těma legínama jenom zvýrazní!




Tak doufám, že se těmto módním prohřeškům vyhnete a hned první den školy zazáříte svým nádherným outfitem! Do toho holky, jsem v tom s váma!


          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.