moonchild

Po letech zase tady...?

Ahoj.

Když mi bylo třináct, trávila jsem tady spoustu času. Psala jsem na blog, do Síně slávy a tak.

Teď je mi sedmnáct a náhodou, ani nevím proč, jsem si na tuhle stránku vzpomněla. Brala jsem to jako vzpomínku na nějakou dětskou hru, nějakou blbost, ze které jsem vyrostla, a na kterou by bylo vtipné se podívat a zasmát se nad ní.

Když tady teď jsem a pročítám si blog, který jsem psala ve dvanácti, tak nějak se mi nechce odejít. I když jsem už úplně zapomněla, jak tahle stránka funguje, všechny tyhle věci se mi až překvapivě rychle vrací. Ta radost, jakou jsem měla z plusek a komentářů a zpráv. To, že tohle místo pro mě tehdy představovalo jakési útočiště, kde jsem o svých pocitech mohla psát upřímně a kde na mě lidé byli hodní.

Většina těch lidí už tady není. To je fér, já odešla taky. Jsou ale i známá jména, která jsem tady letmo zahlédla, i když je jich velmi málo.

Co tím chci říct? Vlastně ani nevím. Nejde o nic víc než o spontánní citový výlev. Jsem možná až příliš sentimentální. Ale možná to někteří z vás chápou, alespoň ti, co jsou tady déle.

Už si vůbec nepamatuju, jak jsem tehdy zakončovala články a přezdívka Belania už je mi cizí.

Tak se asi mějte, užijte si zbytek prázdnin, pokud se vás to týká a šťastný Nový rok!

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Ahoj! Ja tu nahliadnem cca každý deň, možno ako taká malá nádej, že to tu jedného dňa ožije, ale to asi dúfam márne. smajl
Každopádne aj tebe šťastný nový rok! ♥

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.