moonchild

Můj odchod a návrat & První školní den

Ahoj!

V tomto článku se pokusím tak nějak shrnout podivné věci, které se v poslední dobou děly a podělím se s vámi o zážitky z prvního školního dne, který jsem si nadmíru užila.


Začnu tím, co vás asi zajímá nejvíc a nejspíš to je i důvod, proč jste tento článek rozklikli. Ti pozornější z vás si mohli všimnout, že jsem před pár dny smazala všechny články, přejmenovala jsem blog na "nothing found", to samé jsem dala na profil a do Síně jsem napsala, že si dávám pauzu a možná už se nevrátím. Taky jsem odešla z HPD Časopisu, kde jsem psala rubriku Beauty. Možná jste si toho vůbec nevšimli a i kdyby ano, asi nechápete, proč se to stalo.

V posledních prázdninových dnech na mě spadla špatná nálada, pocity bezcennosti a osamocenosti a měla jsem chuť se vším seknout a tak jsem s tím sekla (to se netýká jen HPD, smazala jsem i blog a příběhy na Wattpadu jsou neveřejné). Bylo to nejspíš způsobeno tím, že přes prázdniny byl můj kontakt s přáteli minimální, a proto jsem se cítila nepotřebná. Necháejte to špatně, moji kamarádi se na mě nevykašlali. Všichni byli pryč nebo nemocní a klidně jsem jim mohla napsat nebo zavolat, ale prostě jsem se bála odmítnutí (což mi teď připadá směšné, ale v tu chvíli mi fakt do smíchu nebylo). Ještě včera jsem ležela v posteli a nemohla usnout kvůli představám, jak sedím sama na konci třídy a nikoho nezájímám. Fakt jsem se dnešního dne bála. Ale dopadlo to asi milionkrát líp, nechte mě to vyprávět.

Když jsme s kamarádkami V a E (nebudu uvádět ničí jména) přišli ke škole. První překvapení byla opravená omítka a druhé (to lepší) překvapení jsme viděli za okny - šatní skříňky. Předtím tam totiž byly jen takové ty "klece" a skříňky nám slibovali tak dlouho, že už jsme přestali věřit v to, že se jich dožijeme. Ale dožili jsme se. :D Ve třídě jsem se pak přivítala s dalšíma holkama, takže naše veselá squad byla kompletní. Odseděli jsme si dvě hodinky, které jsme stejně jenom kecaly o novinkách z prázdnin. Pak jsme proběhly celé nové šatny, rekonstruované třídy a omrkly jsme nový altán. Pak jsme v šatnách čekaly na oběd a smíchy jsme se válely po zemi. Po obědě jsme si koupily čokoládu (a snědly jsme ji tak za půl minuty :D). Pak jsme s V ještě chvíli chodily po obchodech, až jsme skončily v Tetě s horkou čokoládou v ruce.

A pointa? Dokonce dvě.

Zaprvé bych vám chtěla říct, že i když na vás lehne ta nejhorší nálada a myslíte si, že už budete navždycky nešťastní a nevidíte žádnou budoucnost, zkuste si vzpomenout na něco pozitivního. Vím, že když vidíte svět černě, tak je to obtížné, ale zkuste si vybavit alespoň něco z minulosti. Když ani to nedokážete, tak doufejte. Doufejte v happyend, protože naděje umírá poslední a pokud to neskončilo dobře, tak to ještě není konec.

Zadruhé vám slavnostně-neslavnostně oznamuji, že opět začínám blogovat na HPD. Důvod je snad nad slunce jasný z mých předchozích řádků.

A nakonec bych se chtěla moc omluvit novinářkám za můj náhlý odchod z časopisu bez nějakého velkého objasnění. Opravdu se omlouvám, bylo to nezodpovědné, ale ačkoli se to může zdát jako výmluva, v té chvíli mi nic jiného nezbývalo. A nelituju toho, upřímně mě to až tolik nebavilo. Ale za tu zkušenost jsem i tak moc vděčná, spolupracovat s vámi byla radost.


To už bude pro tento článek víc než dost. Uvidíme se někdy příště u dalšího článku!

XOXO


Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Jé, to jsem ráda, že budeš zase psát. Naprosto chápu tvůj odchod, něco podobného jsem udělala loni na začátku prázdnin (bez vysvětlení jsem přestala psát blog, chodit na všechny hry... také jsem si připadala sama, protože byli přes prázdniny všichni pryč a také dopadlo září nad moje očekávání). Tak ať tu zase dlouho vydržíš =)

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.