moonchild

Věk je jenom číslo

Tuhle průpovídku jsme už určitě všichni slyšeli. Většinou u starších lidí, kteří jsou v dobré kondici. No, já zatím stará nejsem, takže si to otočíme a budeme se věnovat větě: „Na to jsi ještě moc malá!“
Obecně je známo, že čím mladší, tím hloupější. Je pravda, že dvanáctiletá holka nebude mít tolik životních zkušeností, jako třicetiletá žena. Ale znám pár dvanáctiletých holek, co jsou na tom líp než patnáctky. Prostě není nikde napsáno, že starší člověk nemůže být hloupý, a že někdo nezletilý jednoduše nemá rozum. Je to blbost.
Chápu, že když někdo ve dvanácti brečí nad vztahem, co trval tři dny, je to komické (a tak nějak i roztomilé :D). Ale vadí mi názor, že v tomhle věku nemůžu mít problémy. Lidi prostě mají v hlavě zafixované, že jsme děti, a že děti nic netrápí. Bohužel to tak není. S problémy se setkáváme v každém věku. Určitě nás netrápí to samé, co třicetiletou ženu. To však neznamená, že nás to trápí míň.
Myslím, že většina z vás se s těmito předsudky setkává (nebo setkala alespoň jednou), takže vám to nemusím moc vysvětlovat. A jsou mezi vámi i starší, tak bych byla ráda, abyste se takto nechovali. I v případě, že mladší je opravdu hloupější, nemá cenu ho odsuzovat. Jednou taky vyroste, dospěje a bude tak rozumný, jako vy. Taky jste byli malí a blbí, tak nevidím problém. 

Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Souhlasím s tebou.
Také mě docela štve když někdo řekne:On je ,ale starší ó 3 roky takže s ním chodit nemůžeš.
Ale věk je jen číslo .Samozřejmě by bylo ,tedy je dost divné když nějaký chlap chodí s holkou ,který by mohla být jeho dcera.

Ale jako když od sebe jsou třeba 8 let.

Ehm...Já a můj idol.Tak to zase není tak moc.Jasne ,je to docela dost ,ale když se ti dva její rádi tak proč se jim do toho cpát a naschvál jim ubližovat tím že je bude člověk oddělovat.Pokud jim vadí jejich věk ,stačí aby si to vyrikali mezi sebou,nepotřebují k tomu 3.osobu aby jim velela ve vztahu.

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Došli pluská akurát na taký true story... xD Ja vravím, že to je furt jak naschvál toto... krutý osud! Krutý osud!

No tak ja mám dvanásť a vravia mi, že som blbá, ale raz sme s ockom pozerali video s logickými hádankami, no a tak tam bol taký prípad že niekto umrel či čo, otec nevedel, a to už má niekoľko rokov života za sebou, no 57, mamka mala 24.9. 50, no a on nevedel, ja som povedala, že to bola samovražda, oco taký kukuč že: "Ty je*e?"

No a kto mal pravdu? Ja! xD

Ja budem dajaký detektív v budúcnosti, no... smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.