moonchild

Nedívejte se na sebe cizíma očima

Vykašlat se na ostatní je to nejlepší, co sami pro sebe můžete udělat. Nemyslím tím, že se přestanete zajímat o svou rodinu a kamarády, ale že se přestanete řídit tím, co si ostatní myslí o vás.
Není to zas tak dávno, co jsem dělala všechno proto, abych se líbila ostatním, abych byla jako ostatní, abych prostě byla to, čemu oni říkají „normální“. Časem jsem pochopila, že já prostě nejsem ani Adélka, ani Veronika, natož nějaká Lucie (random jména, nemyslím tím nikoho z vás), ale že jsem prostě já a tečka. 
Je v pořádku, že se sebou nejste na sto procent spokojení, je v pořádku, že se chcete změnit. Můžete se změnit a být tou nejlepší verzí vás, ale nedělejte ze sebe někoho, kým nejste. Protože se vám to stejně nepodaří a budete se zbytečně trápit. Vy sami máte nějakou představu o člověku, kterým byste chtěli být. A ten člověk není Veronika, Adélka, Lucie ani Horymíra, je to někdo, koho teprv musíte vytvořit. Možná má něco společného s každou z holek, možná dokonce i s někým s kluků, ale má taky spoustu vlastností, které jsou jen vaše. 
Tak nebuďte tím, koho chtějí ostatní. Buďte člověkem, kterým sami chcete být.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.