moonchild

Jaká jsem?

Nestálá
Vy, co sledujete můj blog, tohle už dávno víte. Něco vymyslím, a pak z toho nic není. (Nejlépe ten slibovací článek smažu, abych zahladila stopy. :D) S každým novým konceptem, novým koníčkem, novou dietou, novým bias listem nebo dokonce novým názorem si řeknu: „Tak, tentokrát už je to napořád.“ 
Dělala jsem to proto, že jsem nestálost považovala za negativní vlastnost. Protože se cítím provinile, když vám stále jen něco slibuju a nic nedodám. Jsem na sebe naštvaná, že z tohohle cvičení zase nic není. A co si o mně budou lidi myslet, když v pondělí mám ráda růžovou a v úterý zelenou? Nebudou mi věřit. Je to prostě tak, že nestálí lidé jsou nevěrohodní. Chápu to. Ale nemá smysl se tím trápit.
Jsem nestálá. No bóže. Jsem to já. Nebaví mě být pořád stejná a dělat stejné věci. Není mi to příjemné, přijde mi to nepřirozené, tak to dělat nebudu. Třeba se najde člověk, který mě bude mít rád právě proto, jak se měním. Bude ho to bavit. A třeba ne. Copak na ostatních záleží? 
Nemyslím si, že by pro mě blogování mělo být těžké nebo dokonce nemožné. To, že většina blogů se drží jendoho tématu, jednoho formátu a jednoho cíle, to, že jim to funguje, neznamená, že je to pro mě. Smiřte se s tím, že jeden týden bude vycházet článek denně, každý s jiným tématem, a pak se třeba měsíc nic nebude dít, protože budu mít jiné zájmy.
Slibovala jsem vám tolik věcí, protože jsem myslela, že se dokážu změnit, že mě tak budete mít radši. Trvalo mi dlouhatánskou dobu, než jsem se smířila s tím, že taková jsem. Chci taková být. Nebudu vám nic slibovat a vy ode mě nebudete nic očekávat, copak tak nebudeme mnohem šťastnější? 

Nakonec bych se chtěla omluvit. Jestli jste čekali, dokonce se těšili, a nic z toho. Nechtěla jsem vás zklamat. Není to o tom, že bych si dala laťku příliš vysoko. Já ji pověsila (nenapadlo mě lepší slovo), otočila se a šla si zaplavat. Jo, je to jako sport.

Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Ahoj! Tvoje články jsem dloooooooooouuuuuho nečetla! smajl Ale jsou pořád stejně úchvatný, krásný a nádherný. A to my vím, že taková jsi. Ale mně to na tobě nevadí. smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.