Chubby Hamster
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Kingdom Rush Frontiers
Hra - Kingdom Rush Frontiers
Video se načítá
Monster High Rock Band
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Skelita Calaveras Dress Up
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
 

Mé blogy

3 nepravdivé mýty, kterým možná věříte i Vy...

Tento blog se asi bude mnohem lišit od těch, co tu už jsou... Původně jsem měla v plánu udělat blog "Tajemství hřívy", tedy zase něco o koních. :)

Ale tohle mně připadlo mnohem zajímavější. Tohle video jsem našla už dávno a chci, abyste poznali pravdu, že terorismus a Islám nemají nic společného. Taky nesnáším teroristy a popravdě taky nevím, jak to všechno dopadne, ale nemůžu říct, že Islám je nějaká "teroristická víra", či co... -____- Ještě víc se mi zvedá žaludek z těch, kdo si to myslí. Koneckonců... Hitler byl přeci taky terorista, a byl to muslim? Nebyl.

 Myslete si o tomto co chcete, ale já mám svůj názor, který nezměním. ;)

PS: TV Nova taky neříká jen pravdu... Nemůžete všemu věřit. Dělají z komára velblouda jen proto, aby měli na čem "jezdit". ;) To znamená, že pokud je na světě něco, co by lidi mohlo zajímat, snaží se to zveličovat, aby z toho něco měli. Na světě a konkrétně v ČR se děje tolik zločinů, tolik lidí tu zabíjí, krade, ubližuje, ale tohle už je staré, ohrané a lidi to už berou jako věc, "co se prostě děje a nikdo to nezmění..." Ale teroristé, to je nové a lidé na to nejsou zvyklí, proto se všem zdá, jakoby to bylo něco tak strašného...

NEOBVIŇUJTE Islám jen proto, že se děje něco, čemu nerozumíte a z čeho máte strach. A o to právě teroristům jde- chtějí, abychom se báli.

Lidičky, nesmíte ty reportáže brát tak vážně, jenom to ve vás vyvolává falešný pocit strachu. 

Přeji pěkný den a ať se Vám daří. ;) :3 :))

 

No, takže posuďte sami:

 https://www.youtube.com/watch?v=KrA3ZdqJbrQ

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.