KagamineRinCZ

3 typy na masky na vlasy z domácích surovin

Takže dámy, máte suché, slabé nebo lámavé vlasy? Nemusíte hned shánět spešl prostředky. Můžete si pomoct i z domácích surovin.

Vlastně...co je dobré mít doma je olivový olej. Kromě toho, že se skvěle hodí do salátů, na zeleninu a do jídla, tak se z něj dají dělat super masky na vlasy. Olivový olej seženete do stovky, a je docela velký, takový olejíček na vlasy dneska stojí i 160, je ho méně, do jídla ho nevyužijete, a ještě ani nefunguje tak dobře. Vlasy mám poznamenané anorexií...Už nejsem plešatá, ale nikdy nebudou jako dřív, jsou strašně slabé a lámavé, ale právě tyhle masky mi pomáhají:

[Unsupported element format]

OLIVOVÝ OLEJ A BALZÁM

Prostě jen smícháte váš kondicionér s lžící olivového oleje, dáte na vlasy, zabalíte do ručníku a půl hodiny počkáte. Pak masku smyjete, a vlasy by měly být hezky hebké. Možná budou první den po masce mastnější. Nedoporučuji, pokud máte od přírody hodně mastné vlasy - to platí o všech, já sama mám vlasy suché, ale kdyby byl zájem, mohla bych zapátrat a udělat článek na masky na vlasy pro mastné vlasy ;) Stačí říct.


OLIVOVÝ OLEJ A ŽLOUTKY

V tomhle případě rozšleháte dva žloutky, z bílků uděláte sníh s kakaem a cukrem nebo je přidáte do omelety, protože plýtvat jídlem je špatné - a do žloutků dáte opět lžíci olivového oleje a opět si masku dáte do vlasů a 20-30 minut necháte na hlavě, a pak vlažnou vodou opláchnete. 

[Unsupported element format]

OLIVOVÝ OLEJ, JOGURT A AVOKÁDO

Použít se dá i půlkelímek bílého odtučněného jogurtu ( odtučněného proto, že má ideální řídkou konzistenci), vyšleháte kousek avokáda a přidáte, tentokrát, jen malou lžičku oliváče, a s maskou opět na vlasy, do ručníku, počkat výše zmíněný čas a opláchnout.


Komentáře

RinKagamineCZ

laurinka17: Jo, jsou super, a ten oliváč se na vlasy fakt vyplatí, navíc má užitek i do jídla a cenově vyjde líp a je ho víc, takže úplně super věc.

RinKagamineCZTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.